_almirasmom serkanbetul0606 son 73 zorlanıyorum + bıde 14 aylık ozel bır kızım var oda sımdı gecelerı hep uyanamaya başladı ekstra zorlanıyorum
Bhrdgan serkanbetul0606 60 gün kaldı artık hareketlerim baya azaldı ayakta 5 dk durayım belim kopuyor
MrveNhrCglr Son 60 gün. günde bir saat yürüyüş, haftada 2 gün plates. Hareketin iyi geldiğini düşünüyorum yüksek kilo hamile kaldım ilk gebeliğimde çok kilo almış ve sonlarda nefes alamaz yürüyemez olmuştum. Bunda kilo olsada hareket olduğu için şükür iyiyim.
Dlar 60 gun kaldı artık ne sandalye de rahat oturabiliyorum ve ayakta uzun süre duramıyorum sanki göbeğim öne çekiyor ve canım yanıyor napicam böyle şaşırdım kaldım
Tugcebngl serkanbetul0606 benimde son 68 yazıyor ama sezeryan olucagı için birde sıkıntım var haziran sonu en geç temmuzun ilk haftası alıcak doktor daha net değil
ftm_cglyn Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙂↕️🙏 benim de son 75 . Doğum şekliniz ne zaman ve neye göre belli oluyor ? Ben cuma günü doktora gittiğim de 38 haftaya kadar bekleriz o zaman karar veririm ben dedi .
Yesimdeniz serkanbetul0606 uygulamaya göre son 81 gün kaldı doktor erken doğum olmazsa 28 temmuz dedi doğum
Minkkelebekk Bizimde son 62 zorunlu sezeryan olucak gibi duruyor sezeryan olursa eğer 10 gün daha düşer muhtemelen