Churcill ozkangulkilic devlete gidiyosanız 40 41 e kadar gözlemliyolar bi risk çıkmazsa. Benim tam 40 haftada kendi sancım geldi ekstra yine suni sancı verdiler muhtelemen süreç hızlansın diye yapıyolar. Ama bi risk yoksa vermezler diye düşünüyorum
ozkangulkilic Churcill zaten benim bildiğim 40a kadar idealdir 41 i çok mecburi olmadıkça bekletmezler diye düşünüyorum bugün nst de yüksek sancılarım çıktı 1 cm açıklık olduğu için yolladılar artarsa ağrı gel dediler şimdilik yok bekliyorum kasılma oluyor bebek sivriliyor ama şiddetli sancı yok 40 i doldurunca belki suni sancı verecek o zaman
Brgulll Haticeburak06 geçmiş olsun benim cumartesi pazar çok ağrım vardı hastanede nst de sancı çıkmadı yinede serum taktılar o çektiğimiz ağrı neydi anlamadım
seymaa7 Birisi00 doğum sancısı gelince direkt anlarsınız doğum sancısı olduğunu benim aynı anda karın bel ve makatıma ağrı girmişti genelde herkeste makata vuruyormuş bebiş aşağıya indiği için
Churcill ozkangulkilic yani açılmaya yardımcı şeyler yapabilirsiniz bilmiyorum faydası oluyo mu öyle şeylerin ama ben son hafta artık çoğu şeyi denemiştim bide benim birden başladı sancım öyle aman aman bi belirtim yoktu
Beyzanurk Ay benimde dünden beri çok şiddetli bel ağrım var yürüyemiyorum ağrıdan doğum mu yaklaştı şimdi 🥹 daha 36+4 üz
ozkangulkilic Churcill benimde öyle maalesef keskin ve belirgin bir sancım yok sanırım suni sancı verecekler
Mervelibol med_yil00 yatış verdiler ama sancılarım sabaha kadar azaldı , egzersiz yaptırıyorlar kendi açılması için 3 cm ile gittim sabah , egzersizle olmazsa ve sancım gelmezse suni başlatacaklar galiba
Mervelibol med_yil00 şükür doğum yaptım , dün yatış verdi 3 cm ile , kendi sancımı bekledik gelmedi bugün suni ile destekleyince kızımı kucağıma aldım ❤️🌸
med_yil00 Mervelibol sizin adınıza çok sevindim. Maşallah. Açıklık kendiliğinden mi gelişti ekstra bir şey yaptınız mı benim halen acikligim yok da 42 ye kadar direnecegim gibi gözüküyor 🤭
Mervelibol med_yil00 yürüyüş pilates ördek yürüyüşü yaptım her gün , gün aşırı korunmasız ilişki , adaçayı içtim , ama en çok ilişki fayda etti bence