Esraaaas Birisi00 doğum sancısı belden mi geliyorrr ilk gebeliğim kaç gündür nerdeyse bir Haftadır belimde ağrı var geceden sabaha kadar oluyor sürekli ağrı doktora gitmiştim biseyde çıkmadı yoruldum bel ağrısından
Birisi00 Esraaaas Çoğu kişinin belden geliyormuş ağrısı. Benim ikinci gebelik ama 1. Gebelikte kendi sancım ile başlamadı o yüzden benimde bir bilgim yok. Bunda bekliyorum sancıyı bakalım.
Ebrulii3434 Birisi00 benim ilkte hafif regl başlangıç ağrısı gibiydi kasıkta.. hafif kramp gelip gidiyordu. 24 saat içinde son dereceyi buldu ve doğurdum… dayanılır bir ağrı girer fakat sık sık olursa hafif hali ile bile doktora gözük
Mervelibol Ebrulii3434 belden girmeye başladı şu an , dayanılmaz bir ağrı değil ama geçmiyor artıp azalıyor , regl ağrısı gibi , 2 saattir filan sürüyor , ilişkiden bir saat sonra filan başladı
Birisi00 Ebrulii3434 Dün gece vardı. Suan yine bisey yok. Hareket ve yürüyüş sırasında kasılmalarım daha çok oluyor
ozkangulkilic Churcill benimde su an durum aynı adet olur gibi karnım ağrıyor ama çok şiddetli değil normal doğum olacak sizce doktor suni sancı verir mi
Hase Birisi00 Haticeburak06 kızlar ne yaptınız ben o acıyla uyumuşum uyandım çok şükür birşeyşm yok şimdi
Haticeburak06 Hase aynı şekil canım ama karnım çok toplanıyor geriniyor. 1 saate randevum var içim rahat çok şükür ama inşallah açılmamda biraz gelişme vardır ya da sancı fln çıkarda iyi anlamda bişeyler olur artık🙄🥺
Birisi00 Hase 😂 Alıştım artık ben. Bende suanda iyiyim. Artık yazmicam sancım var diye. Direk doğurdum diye post açacağım😂😂😂
Nur3955 Birisi00 ben üçünde de belden vuran dayanılmaz bir ağrım oldu ilerledikçe arttı ve karnım çok sertleşiyordu doğum ağrısı kendını belli ediyor verdiği sinyaller arttıkça aynı diş ağrısı gibi dişin ağrıyor o ağrı geçsin diye herseyı deniyorsun ama biraz geçer gibi oluyor sonra tekrar 10 dkdan düşüyor aralıkları ve artık tamamiyle ağrının etkisiinde oluyorsun 😅 ikincide suyum ilk patladı ardından agrı gelmeye başladı tam bel noktasından çektim ben bilmiyorum şuanda arada adet ağrısı oluyor sanki bişi akıp gidecek gibi çocukta sertleşiyor ama doğum ağrısı değil olsa kıvrandırırdı çünkü 🥲 benim tevrübem bu doktorunuza sorun bacılarım inş zamanında hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize bir avazda doğurmayı nasip etsin Yüce Rabbim
Esraaaas Nur3955 benim sadece belde ağrı var bir haftadır böyle ne kasıklarıma vuruyor nede kasılma oluyor ama Ağrı’da sürekli oluyor geceden sabaha kadar zamanı gelsede doğsa çok yoruldum artık
Mavispembis1_ Birisi00 benim bildiğin gaz sancısı gibi karın ağrısıydı ishal oldum sandım tuvalete gittim gaz çıkaramıyorum sandım kimyon içtim 😂 belimde kasığımda0 ağrıydı
Nur3955 Esraaaas ağrınızdan şüpheleniyorsanız uygulamada kasılma sayar var ordan dakikalarını kontrol edebilirsin yalancı sancı mı gerçek mi diye ☺️
Esraaaas Nur3955 kasılma olsa Sayıcam da bu bildiğin ağrı insanın beli tutulur geçmez ya öyle bir ağrı bildiğin geçmiyor sürekli
Churcill Birisi00 ben toplanma yaşamamıştım sanırım. Sadece hareketliydi bebeğim. Doğumdan önce yalancı sancılarda yolda yürürken yaşıyodum o toplanmayı ve sancıyı. Gelip geçiyodu tabi