Birisi00 Sancım var ama belimde ağrı felan yok. Doğum sancısı degil mi anlayamadım. Siddetlenince mi belde ağrı oluyor?
Alinammm Birisi00 benim de bel ağrım olmuyor sancı girince karnım da bebek bi yere toplanıyor taş gibi oluyor o an nefes nefese kalıyorum ve çişim gelmiş gibi hissediyorum sonra geçince karnım da yumuşuyor öyle ciddetli bi ağrım yok kasılmalarım güçlü değil ama bu şekilde tarif edebilirim
Esraaaas Birisi00 doğum sancısı belden mi geliyorrr ilk gebeliğim kaç gündür nerdeyse bir Haftadır belimde ağrı var geceden sabaha kadar oluyor sürekli ağrı doktora gitmiştim biseyde çıkmadı yoruldum bel ağrısından
ozkangulkilic Churcill benimde su an durum aynı adet olur gibi karnım ağrıyor ama çok şiddetli değil normal doğum olacak sizce doktor suni sancı verir mi
Churcill Birisi00 ben toplanma yaşamamıştım sanırım. Sadece hareketliydi bebeğim. Doğumdan önce yalancı sancılarda yolda yürürken yaşıyodum o toplanmayı ve sancıyı. Gelip geçiyodu tabi
Birisi00 Haticeburak06 Anlamadım valla gaz sancısı mı dogum sancısı mı. Ama bebeğin kasıldığı kesin. O kasılma ile beraber karnımın her tarafında sancı oluyo
Hase Birisi00 Haticeburak06 kızlar ne yaptınız ben o acıyla uyumuşum uyandım çok şükür birşeyşm yok şimdi
Haticeburak06 Birisi00 yok ya benmki gaz sancısı değil evet bide toplanınca tansiyonum düşer gibi oluyor
Birisi00 Haticeburak06 Senin sancılar nst de cıkıyor mu ? Sancın geldiginde squat yap. Acılmayı hızlandiriyor
Haticeburak06 Birisi00 yapıyorum askm az öncede adaçayıyla hurma kaynatıp içtim. Valla en son 10 gün önce doğum sancılarım vardı. Doktorum geçen pazartesi için doğurursun dedi . Geçen haftada biraz sancı çıktı ama çok değil. İnşallah yarında çok çıkar açılmamda ilerlerde doğururum en son 1 parmaktı🥹
Birisi00 Haticeburak06 Bana hic alttan bakmadilar. Acilmam varmi bilmiyorum. Bende suanda hurma yiyorum😅 Artik doğuraydık hayîrlısı ile.
gulsah_dnz6549 Belden vuruyor ben bugün doğum yaptım yuruyemiyordum adet olacakmış gibi de sancı oluyor tabi Rabbim bir avazda kurtarsın 🤲 çok dua edin ben bildiğim bütün duaları okudum inşirah kolaylığı sağla doğumum da diye çok çok dua ettim 🤭
Birisi00 gulsah_dnz6549 Masallah Allah anali babali büyütsün. Darısı başımıza artık. Doğumunuz nasıl ilerledi.
gulsah_dnz6549 Haticeburak06 Amin Allah razı olsun teyzesi zorluğu var ama onu görünce herşeyi unutuyorsunuz 🥺 Rabbim sizi de bir avazda kurtarsın kaç haftalık oldunuz
gulsah_dnz6549 Haticeburak06 Bende 37+5 te suyum geliyor diye yattım 37+6 da doğum yaptım hemde sıfır sancıyla tabi sonra fitil verdiler anam ağladı kocamı istiyorum diye bağırıp durdum 😂
Alinammm gulsah_dnz6549 benim 36. haftada sancım var diye yatırdılar doğum ilerlemiyor diye ertesi gün gönderdiler doktor önümüzdeki hafta gelir dedi sonra 1 cm açılmam var denildi şimdi 39+3 deyiz çarşamba randevum var inşallah o zamana kadar açılmam artarda hemen doğuma alırlar amin 🤲🏻
gulsah_dnz6549 Haticeburak06 Rabb’im gönlündekini nasip etsin inşallah bir avazda kurutulup bebişini kucağına alırsın 🤲🌸