Mucizeayla FyA kullanmadım ama çok araştırdım Altus en uygun markalar arasında alacaktım bende son anda vazgeçtim Hoover aldım. Altus alırken enerjisine dikkat edin elektrik faturanız iki katına çıkmasın aman diyeyim kurutma makinelerinde enerjisi çok önemli
annevebebek17 FyA benim arkadaşım aldı yeni 2 ay önce çok memnun bende nasipse aynısından almayı düşünüyorum elektrik tasarruflu olana dikkat edin fiyatı uygun diye almayın onlar elektrik çok yakar
Hulo2105 FyA bende trendyoldan aldım gayet memnunum sadece uygun ayarı bulmak zor çekmeler yaşadım. Sentetik dolap kuruluğu 55 dk çekmiyor bilginiz olsun elektrik faturasında da değişiklik olmadı
FyA Mucizeayla hee bu bilgi için teşekkürler elektronik den çok anlsmıyorum trendyolda yorumlar çok şyydi
annekadin18 Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum bir sıkıntı çıkarmadı elektrik faturamda da herhangi bir değişiklik olmadı
annevebebek17 FyA evet hatta artısı fazla olanlar elektrik tasarruflu birde kaç walt olduğuna bakarsanız ne kadar yaktigida anlaşılır elektrik
FyA Hulo2105 çok teşekkür ederim bnde trendyoldan baktım yorumlar hep klişe iyiki almışım vırt zırt yazmış herkes bu tarz açıklamalar bekliyodum burdan sorayum dedim 🌸
Anneoluyorummp Hulo2105 evet ben de pamuklu programda yıkadım çekti malesef, sentetikte ütü kuruluğunda ve dolap kuruluğunda yıkıyorum bir sıkıntı olmadı keşke baştan bilseydim ☺️
Anneoluyorummp tugcemom_ hayır benim nemli çıkmadı hiçbir zaman kupkuru bir şekilde alıp dolaba yerleştiriyorum . Tek sıkıntım çekmesiydi bu programda çekme olmadı artık
Anneoluyorummp tugcemom_ Tabi ütü kuruluğu bazı kumaşları nevresimleri nemli çıkartmıştı ,onları da sentetik dolap kuruluğunda yıkayınca o da geçti