G-10 Selam kızlar 🌸 maşallah benim benim oğlum artık çok hareketli ama mide yanmam ve nefes darlığım çok başladı bebişte rahime baskı yapıyor 🫣 sizin durumlar nasıl
mor_menekse G-10 mide yanması çok fazla olmaya başladı. Hızlı nefes alıp vermeye başladım.bebis masallah çok hareketli. 28+6 haftadayz
Melosunannesii G-10 carpintidan uyuyamiyorum 30 olduk mide yanması cabası gece nefesim kesilerek uyanıyorum 6 7 kez berbatim
Seyma-10 Bende öyle bir kaç gündür çok haraketli bazen kendimi çok şişmiş hissediyorum mideme herşey dokunuyor yanıyor birde tekrar çoğaldı bulantılarım
Ela-arasyilmaz1 Bende 27. Haftaya girdim ve mide bulantılarım geri geldi benim gibi olan varmı acaba normal mi bu hasta gibi hissetmem 😟
gunesinannesi__ 28+4 🌸 kızım çok hareketli maşallah uyutmuyor şimdiden. Onun disinda göğüs kafesi batmasi beni mahvediyor. Birde bebek idrar yollarima ve rahime baskı yapmaya başladı. Bizde böyle durumlar
Teraziii G-10 28+1 olduk. Bıranda sağ kasıkta ağrı sancı gibi bişeyler giriyor ama kıvrandırıyor anlamıyorum ya neden böyle . Korkmalı mıyım onuda bilmiyorum sizce normal mı? 5 dk sürüyor sonra kesılıyor agrı😞
555eeee67 G-10 bizdede aynii 31 hafya olduk çok haraketli bebek bazen haraketleri benim canmı yakıyo sizde oluyormu oyle
Filizkoc G-10 bende de mide yanması çok oluyor di şurup kullandm fayda etmedi sonra doktor hap yazdi onu kullanıyorum sabah aç karna tüm gün çok rahatim bı deneyin sizde belki fayda eder