8 mayis da belden aşağısı uyutularak sezeryan oldum 38 +2 de. Bende herkes gibi burdaki hikayeleri okudum .aslında ameliyathane gidene kadar hiç korkum yoktu ama birden okuduklarım aklıma geldi.operasyondan önce sadece damar yolu açıldı ve kan alındı.sonra iki omzumu aşağısı dusurerek arkadan sırtımdan iğneyi yaptılar. Acısı damar yolu kadar bile sadece o an kendimi salmaya çalıştım anestezi doktoru sürekli ne işlem yaptığını anlattı.sonra birden Bi elektrik çarpması ve bacaklarıma kaynar su dökülür gibi oldu ve işlem bitti dediler 5 6 dk ya bebek seninle dediler.cekistirmeler dışında.hic bisi hissetmedi.ki ben panik atak geçiren biriyim ona rağmen hiç sorun yaşamadım.sonra bebeğim doğdu o an çok başkaydı.sonra bebeğimi getirdiler.ameliyat sırasında yukarıdaki aynadan izliyoruz diyen olmuştu baktım baktım bisi göremedim. 😀 sonra karnına bastırma olayı dedikleri şey o kadar hafifki yani korkmayın. Sondam ameliyattan uyustukdan sonra takıldı.baska soru olursa cevaplarim. 9 sene sonra tüp bebekle incime kavuştum ❤️