Mervekus2402 Çok moralim bozuldu hiç tartılmamıştım bugün tartıldım. 72 kg ile hamile kalmıştım 97 kg olmuşum şoka girdim. Siz kaç kg aldınız doğumdan sonra gider mi bu kilolar🥹
cannkmrc Mervekus2402 bende ilkinde 20 kilo almıştım 2. Hamileliğimde 16 kilo almışım daha da alırım gibi duruyor. İlkinde doğumdan sonra 17 kilo vermiştim çok su içmek gerekiyor emzirdikçe insan kendine geliyor
Mom89_ Bende 54 ile hamile kaldım, tiroit ilacı kullanıp kilo aldım 6 kilo yani öyle hamile kaldım 54 ile gebe kalıp şuan bende 30+3 haftalığım 65 olmuşum moralim bozuk benimde 10 kilo almışım sanırım 🥹🥹
umena NesrinMaraz hagagahahhh korkmayın ben ilk gebeliğimde 60la hamile kaldım 90la doğurdum doğumda 10 kg gitti 6 ay içinde diyetsiz kendi kendine eski kgma geldim
34busra Mervekus2402 30 haftalık olduk 3 kilo almışım üçüncü gebeliğim dikkat etmeye çalışıyorum inş bundan sonra almam 🙏
Melek1818 30haftam bitti bugün 82hamile kaldım 88kiloyum inşallah fazla almam çünkü hamileliklerimde çok kilo alan biriyim
Aslerv 18 haftalığım 3 kilo almışım ama görüntümü görsen en az 10 kilo gibi karnımda baya büyüdü ödem mi tuttum anlamadım tartıya inanamadım 3 yerde tartıldım gören 7 aylık mı falan diyo tipimi
zelis63 Mervekus2402 bende 28. Hafta 15 kilo almışım ilkte 21 aldım emzirdim inan birkaç ay içinde sen mi doğum yaptın diyorlardı 😀😀 takma gider kan bebek eşi su en az 10 kilo onlar zaten ödem de topluyor vücut bu normal şartlarda alınabileeek bir kilo değil zaten hızlı alıp hızlı verilen bir kilo