Sabis_68 Merhaba lar hamım lar 11+hafta 4 günlük hamıleyım Hıc bor sekılde yan veya duz uyamıyorum bır alışkanlığım var yüz üstü yatınca uyurum sadece bebeğe zararı olur mu
06Canan Sabis_68 ben 24.haftamdym hala yüz üstü uykuya dalana kadar yatıyorum ama bir müddet sonra rahatsız ediyor
iremsevinc Sabis_68 ben o haftalarda yatıyordum bende sadece yüz üstü uyurum şimdi 16+3 asla yatamıom karnım çıktı acıo zaten yatabilioken yat yat canm inan diğer türlü ızıdrap
chrysanthemum Henüz tarihiniz erken yüzüstü uyumanızda bı sakınca yok doktorum da öyle soylemıstı. Zaten zamanı gelınce kendın yatamayacaksın o sekılde dedi. Simdi tadını cıkarın 16. Haftadan sonra yatılmıyor yuzsustu rahatsız edıyor zaten
Rabiul 06Canan 😱 24. Haftamda göbekten asla yüz üstü yatamıyordum , hoş öğrendiğimden beri yüz üstü yatmıyorum gerçi 😆
Gizem9688 06Canan ayy ben de 24 haftaligim. Yuzustunu birak yan yatista azicik uzerine dönsem bebek tepiniyor 😂
06Canan Rabiul ilk hamileliğinizmi ilkte ben de hep tedirgin oluyodum ama şimdi öyle değilim tabiki bazı şeylere dikkat ediyorum ama rahatsız olduğunu hissediyorum pozisyon değiştiriyorum 😂
NesrinMaraz Vücut sakıncalı pozisyonlarda sinyal verip zaten sizin pozisyonunuzu değiştirir uyuyabiliyorsanız bir sakıncası yoktur rahat olun.
Rabiul 06Canan ilk 😆 ama benim göbüş 16 da belliydi üstüne yatabilecek gibi de değildi 24 de daha da büyüktü üstüne yatmam imkansızdı yani 😆 bi doğurayım çok özledim yüz üstü yatmayı 😆
06Canan Rabiul bnmde çıktı göbüş ama rahatsız olduğunu hissediyorum o zamana kadarda uyku modumu almış oluyorum ama 1 ay sonra bnde zorlanırım