Yasemin9420 Son 100 gün 🥰 önceleri bebeğimin tutunmasını bekledim. Sonra ikili tarama,üçlü tarama derken 20 hafta yolun yarısı dedim,bekledim. Şimdi ise son 100 gün 🥰🥰🥰
Htccprz Yasemin9420 95🙋♀️💃🤱 Sağlıkla kavuşalım inşallahh cümlemiz👶🤲 Hazırlıklarınız ne alemde peki 🤗🤩🤗
Meralim09 Yasemin9420 107 gün hayırlısıyla 😊 Allah bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
Busra_bugraaa Yasemin9420 son 98 ama Sezeryan olacagım için biraz daha az 🤗 çoğu bitti azı kaldı çok şükür Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
Yshlt Acelya20 çok güzel bi duygu ona bişiler almak sonra getirip evde mini mini şeylere bakmak yıkayıp ütüleyip hazır etmek.. 💕💕
Duyguanneoluyor Yasemin9420 son 111 bizimde nerden nereye ilk gördüğümde susam tanesi kadardı şimdi yarısından çoğunu bitirmiş bi bebek oldu. Rabbim bi avazda kurtarsın kızlar inşallah hepimizi😍
Yshlt Hanife_ benim de son 108 benim de sezaryen olacak. Doktor neye göre karar verdi Benim de konuşmam gerekiyor mu acaba ? Ben daha çok vakit var diye görüşmedim Doğum tarihini
Ayseeoknn 88 gün kaldı nisan 3 doğum rabbim herkesi bebeğine sağ sağlim kavuşmayı nasıp etsin insallah 😊🤗