betyy16 Kızlar fetal dna da cikan cinsiyet kesin midir yanılma payı var midir? Alışveriş yapmak istiyorum ama ikilemde kaldım 😄
iremree betyy16 yanılma payı 0 😅 çünkü kromozom hem yapısal hem sayısal inceleniyor 2li tarama yaptırmana da gerek yok başla canım sen alışverişe 😅 hayırlı olsun
betyy16 Babby iki sayfalık bir rapor var bu kadar kısa değil birçok hastalık yazılmış bizimkinde hangi firmaya yaptırdınız
betyy16 meryemefem bursada intergen babyseq firmasına yaptırdım, hemşiresi bizim olduğumuz yere gelip kan alıyor. Sabit fiyat 350 dolar dediler
madameux betyy16 intergen dolarla mi çalışıyor enteresan. Ocak ayinda intergende 10.500e yaptirdim genis panel
La_Liberte betyy16 sonuç yanlış çıkmaz ama yanlış girebiliyorlar sisteme. Çok nadir de olsa oluyor. Hatta burda bir arkadaşın başına gelmiş. Daha önce yaptığı testten dolayı karışıklık olmuş. @Mutlukoala idi sanırım.
Mutlukoala La_Liberte evet biz ilk yaptırdık erkek çıktı sonra bidaha yaptırdık kız çıktı ikisinde de sağlıklıydı cinsiyet karıştı. Nedenini bilemiyoruz