Fatoss-16 Yaprakdokumuseverr iki senedir burdayım ben İst da yaşıyodum evlendim geldim ama çok beğendim golyaziya karşı evim çok keyifli ☺️
Yaprakdokumuseverr Fatoss-16 Ben de istanbula evlendim 😅 köyken çok daha güzeldi inanın 2004 lerde falan şuan bana aşırı karmaşık geliyo 🥲 eşiniz mi akçalarlı
Fatoss-16 Yaprakdokumuseverr eşim iznik dogumlu Akcalarda evi vardı aileden kalma ama 23 Nisanada gecebiliriz belki iş dolayısıyla uzak kaliyo hayırlısı artik
Ahmetemirim Osmangazi Doğanevler☺️Herkese selam kıymetli anneler.Bursa Şehir Hastanesi’nde doğum düşünüyor musunuz?Benim son 1 günüm kaldı çok heyecanlı ve stresliyim duanıza talibim
Melamial Ahmetemirim ailemden biri orada çalışıyor inşallah güzel bi doktor ya da ebeye denk gelirsinizzz hayırlı doğumlar 😊
Simge16 Ahmetemirim merhabalar bende şehir hastanesi takipliyim 38+5 teyim nasıl olacak bilmiyorum beklemedeyim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
BurcuAkyol Ahmetemirim bende orda kontrol altındayım orda doğum istiyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Mucizeayla pskkubra 16 haftalık hamileyim Osmangazi Demirtaşta oturuyorum hiç tanıdığım akraba vs yok burada 🥲