YeniGelinMeselesi Ebruucar bir an önce başlayın derim lansinoha ben 31de başladım bir ablam yeni doğum yaptı 36da başladım keşke daha önce başlasaymışım dedi göğüsleri hafif yara gibi olmuş geç başlamışım diyordu bence günde 2-3 defa sürün başlayın 🌸
Ebruucar YeniGelinMeselesi ay bilmiyorum ki bişey ilk gebeliğim benimde. Arkadaşımda son bir hafta kala kullan yeter dedi diye daha erkende başlamadım ama ben başlıyım dediğin gibi günde iki üç sefer kullanayım madem geç kaldım ☺️
drn5410 YeniGelinMeselesi fiyatını bilmiyorum ben 4.5 sene oldu alalı . Direk gogus ucuna kapağı koyup iç çamaşırı giyiliuor . Krem kullanmadım yorum yapamayacağım o konuda
YeniGelinMeselesi Ebruucar olsun başla hemen inşallah şifa olsun bende ilk gebelik hep araştırmaktan artık 3-5 çocuklular gibi oldum😂🫣
Gulsah_09 amine4444 ben 3 ay önce krem suremeye basladim son 1 ay da gumus kapak kullandimyine de yara oldu 1 hafta ama gunus kapak dogumdan sonra cok daha faydali oldu açıkcası 1 hafta sonra gecti ama
Aerithma amine4444 bende burada bir kaç kişinin söylediklerinden biliyorum. Çoğu kişi doğumdan önce kullanmaya başlayın yazmış.
yeschef-13 amine4444 merhaba benim 26+ da başladı sıvı gelmeye 30+da lansinoh başladım 36+ da e vitamini kapsülü başladım,kırıyorum lansinohla karıştırıp sürüyorum sabah akşam,özel ebem var hemde doğum sonrası emzirme danışmanı o söyledi
drn5410 Alyadefne krem hiç kullanmadım ilk haftalar tüm gün takılı kalmıştı diye hatırlıyorum yara olmadığı sürece arada çıkarılabilir tabi
Lavinya_21 amine4444 vala cnm 2 dogum yaptım 2sindede ne krem ne gümüş kapakçık fln bişi kullanmadım. Sadece bebegı her emzirecegim zmn biraz süt sıkıp gögüs ucunu ıslatırdım. Cok sükür yara olmadı
drn5410 Alyadefne ilk zamanlar taktım sanırım ama sonra yara olmayınca ara ara gogus ucu yumusasin diye taktım olarak hatırlıyorum 4 sene öncesinde 😅 yani duruma göre takabilirsiniz ilk zamanlar ful takılı olur zaman geçtikçe gogus bebek alıştıkça daha kısa aralıklarla takarsıniz😊