Esratufan 18 haftalık oldk ama uyksuzlk cekyrm uykum gelmiyr geceleri bi ara uyanıp bidaha uyuyamıyorum biraz dalıp uyursam 2 saat daha o kadr gün içinde hiç uykuda gelmiyor bu duurmu yaşayan varmı bormlmi
CitLemBik Bende gece uyandigim zaman uyumam saatlerimi aliyor dun gece mesela 3 de bir uyandim gun ağardı ben hala bakıyordum cok sinir bozucu oluyor bazen
Esratufan CitLemBik bnde aynı durumdayım inanın 3 de uyanrsam 6 7 de geri uyuyp 9 da kalkıyrm bidahada uyuyamıyrm gün içinde zaten hiç uykum gelmiyyr
Gamzzkan Esratufan bende 20 haftalığım o kadar düzensiz ve kalitesiz uyuyorum ki anlatamam. Uykuya dalması bir dert arada uyanınca geri uyuyabilmesi bir dert. Huzursuz bacak sendromu bir dert. Yalnız değilsin bacım
Esratufan Gamzzkan bende diyrmki cevremdeki her gebe uyuyark gecyrm diyor bn neden uyuyamıyrm aynıyız resmen uykusuz gecıyor smdiden bakalm son aylar nasl olck
Gamzzkan Esratufan yok ya herkes uyumuyor. Benim uyuyamayan arkadaşım cok. Herkeste aynı olan bir durum değil sonuçta hamilelik