Hatice5258 15+6 olduk yarın itibari ile 16 haftalık olucaz. Cinsiyetini göstermiyor. Ultrason öncesi ne yapsam ne yesem bebek hareketlenir cinsiyetini gösterir?Bilgisi olan yorum yapabilir mı?
gayesblog Hatice5258 genelde tatlı yiyin diyorlar çikolata bebeği hareketlendiriyormuş😅 2 saat öncesinden yemeğe başlayın muayene öncesi de 15-20 dk atın ağzınıza bakalım inşallah gösterir bıdık 🥹
Erkeekaannesii Hatice5258 Doktoru beklerken çikolata , ceviz yeyin ve yürüyün hatta bolca su için bana doktorum öyle demişti tuvalete sıkışık olursan daha net gösterir demişti ki öyle de oldu
Booksandcats Benimki de hemen göstermemişti ben aç gitmek zorunda kalmıştım çok hareketliydi o gün ama açlıkla ilgisi var mıdır bilmiyorum 🫠 kahve ve tatlıyı da söyleyenleri çok duydum bir de ultrasondan önce çok yürümüştüm doktorun kapısının önünde
06Canan Hatice5258 ben kızıma ne yaptıysam göstermemişti 22.haftalarda göstermişti oğluşum 14.haftada gösterdi
drn5410 Hatice5258 aynıyız 😊 son adet tarihine göre bizimde 16 oldu ama kontrolüm 18de olacak beklemedeyiz 😀
Ogm Benim oğlum 13. Haftada göstermişti direkt çok net bir şekilde😂 sanırım biraz pozisyonuyla da alakalı bir de ultrason cihazının kalitesi de sanırım etken bir sebep
225834zey Hatice5258 Haftada ikili test için gittiğim ultrasonda gösterdi ama doktor küçük olduğu için söylemedi Haftada gittim ama bacak arası kapalıydı Haftada gittim erkeğe bezıyor dedi doktor bence erkek dedi 21+1 de detaylıya girdim bacak arasını görüp cinsiyeti biliyorsun dımı dedi. Ve orda öğrendim en net şekilde cinsiyetıni artık yani 20. Haftaya kadar gösteröeyınce gostermıyor 😂
aysemor Hatice5258 tuvalete sıkışıp git bide portakal suyu çikolata cok işe yarıyor. İnşallah bu sefer görürsün ♥️
Hatice5258 225834zey çok merak ediiyyooommm bi de benim başta düşük tehlikem vardı şimdi ise kum döküyorum hamileligimden bişey anlamadım şimdi en azından cinsiyeti belli olsa ona buna heveslencem oooff oofff😞
225834zey Hatice5258 inşallah gösterır karnın tok git yada yanına vişne suyu çikolata galan al girmeden önce yersin ☺️