pmedic112 Kızlar selam sağ göğsümden sağarken fışkırır gibi geliyor ama sol taraftan damla damla az. Haliyle soldan çıkanın yarısı kadar hatta daha az sağdan geliyor. Genelde normal karşılanıyor sanırım ama sütüm yetmiyor sağ taraf sol gibi olur mu😞
Alan_Yeliz pmedic112 benimde öyle oldu bu son zamanlarda sol göğsümde süt fazla sağ da öyle değil benim emzirmeden sanıyorum öyle oldu bebekle yattigin için geceleri genelde sol göğsümden emiyo ben farkettim sağda süt azaldigini şimdi sağ tarafında gece. Emzirmeye çalışıyorum ki belki gelir süt insallhh gelir ben süt sagmiyorum hiç hep emiyo bebek
ateenmommy Gayet normal. Benim de sağ göğüsümden sola nazaran bir tık fazla geliyor. Bebeğiniz kaç haftalıksa onun mide kapasitesine göre sağdığınız sütü hesaplarsanız yetip yetmediğini anlayabilirsiniz 🤍
cerennncee ateenmommy ateenmommy Merhaba bir sorum olacak size 🥹 sağım yapıyorum elektrikli cihazla, sağ mememi ve sol mememi 15-20 dk sağıyorum.. doğru mu bu şekilde iki memeyi de yapmam? Yoksa bir memeyi 15 dk sağıp 1-2 saat ara verip sonra mı diğer memeyi sağmalıyım
pmedic112 Alan_Yeliz o taraftan az gelince doymayacağını düşünüyorum hiç o tarafla besleyesim gelmiyor benimde
Alan_Yeliz pmedic112 benimde aynı ama.yinede emzirin ki hepten gitmesin ordan süt belki bı ihtimal çoğalır süt ben öyle yapıyorum😞
ateenmommy cerennncee Merhaba, hayır yaptığınız yöntem doğru. 2 göğüsünüz de aynı anda boşalınca daha güzel sütünüz gelir. Tamamen boşalmış göğüsler süt dolar 🤍