CeylanCagan Arkadaşlar merhaba 19 haftalık gebeyim ayrıca 2. Gebeliğim … çok sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum şu zamana kadar yalnız 1 haftadır şöyle bir durum yaşıyorum.. yoğun çalıştığım zamanlarda bazen 3-4 saat yemek yemeden geçirebiliyorum zamanı açlık hissiyatı yavaş yavaş gelmiyor ben açıkmaya başladım diyemiyorum bir anda geliyor o açlık hissiyatı ve geldiği an aşırı midem bulanıyor ve hemen kusuyorum ilk gebeliğimde böyle bir şey yaşamamıştım ama her şey saniyeler içinde gelişiyor açlık hissiyatı geliyor kusuyorum ve bitiyor hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
KurabiyeninAnnesi123 CeylanCagan ayyyy bende ayni durumdayim saat farketmemeksizin birden midem gurulduyor yiyene kdr midem kalkıyor öğürttürüyor yiyince kesiliyor kizimda bunlari hic yaşamdm😖
CeylanCagan KurabiyeninAnnesi123 kesinlikle aynı şekildeyim benimde oğlumda böyle bir şey yaşamadım şu an cinsiyetini bilmiyorum ama ☺️
Emel5805 KurabiyeninAnnesi123 ayyyy çok fena benimde yaaa midem bir değişik yesem sorun yemesem sorun ağrı dersen var kazinma var bıçakla kesigorlar sanki afedersiniz ogurmekten gegirmekten çok kötüyum hiç yiyesim icesim yok hiccc
KurabiyeninAnnesi123 CeylanCagan kizimda 9 haftadan 38.haftaya kdr bulantim oldu 2.de dha başlamadi ama öğürtü ve sizn gbi bu durumu yaşıyorm
Onerbaby 6 haftalık hamileyim 2 gündür aşırı mide bulantım var, yataktan kalkamıyorum, bisey yiyince hemen midem bulanıyor