ZeyHus33 Kızlar 29+5 haftalk kızlar çanta hazirlimmi sizce utulendi duruldu çantaya koymadım baslimmi yavaş yavaş kızım 38 haftalikta geldi oglun 36 da geldi bu bebe nezmn gelir blmiyorum enfeksyonda var gecmeyen malesf
beyazkalp ZeyHus33 neredeyse 34 haftalık oldum hala bir hazırlığım yok ne bi yıkama ne bi çanta hazırlığı ama çok ağırlaştım yakın bir zaman da hazırlamayı düşünüyorum yine sizin tercihiniz tabii 💜😊
seymaa7 ZeyHus33 ağırlaştıkça çok daha zor gelir ben 30da hazırladım doğuma kadar da aklıma geldikçe eksikleri eklemiştim
Ezgimsiii ZeyHus33 ben de 30 da başladım ufak tefek eksikliklerim kaldı şu an 32 deyim. İnsan cidden ağırlaşıyor bir şey yapası gelmiyor açıkçası o yüzden erkenden hazırlamakta fayda var diye düşünüyorum.
kar_kristali ZeyHus33 bende 29+3haftalık gebeyim. doğumum yine sezeryan olacak sanırım. Oğlum38 kızım 35haftalıkken doğumum gerçekleşti. Önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum. Çünkü ne zaman gelecekleri belli olmuyor. İki çocuğumda da kontrole gittim sezeryana aldılar
ZeyHus33 Ezgimsiii kız ben smdiden agirlastim altta baskı var özel bölgede hissediyorm gibi hareket edince ayakta daha kötü olyom
amine4444 Kızlarrrr 33 haftalıkdan yazıyorum 30 olmadan yıkayın ütüleyin hastane çantanızıda hazır edin sonrası öyle bi agrılar oluyorki kalçadan tut bacagına kadat topallıyorsunuz 😔sabaha kadar agladıgım günler var sizlere tavsiyem herşeyinizi hazır edin
Tuba-M55 amine4444 kesinlikle katılıyorum gecenin bi vakti uyandıran mide yanması ya da kramplar sabaha kadar boş boş oturuyorum iyi ki de 30.haftanın başında hazırlamışım ufak tefek eksikleri aldıkça atıveriyorum çantaya 35 -38 e kadar bekleyenlere şaşırıyorum 🥲 tez canlı olmak çok zor 😂😂
amine4444 Tuba-M55 evet canım haklısın zamanları varken hazrlasınlar yıkama ütüleme bile bi kac gün sürüyor bazen insan yeni bişey alıyor mecbur onlarda yıkanıp ütüleniyor siz en güzelini yapmışsnz hazır etmekte saglıkla kucagına almak nasip olsun inşaAllah🩷
Melisasevill 30 haftalık olucam 4 gün sonra, 31 de yıkar ütülerim 33de çantayı hazırlarım diye düşünüyorum gecikmemek lazım bence
AlyaBeren Bende 29+3 hala çanta hazirlamadim ,doktora 32.haftada kontrolüm var o zaman hazırlamayı düşünüyorum
Suhedaklync61 Bence mutlaka hazırlayın şu zaman bu zaman demeyin hazır olun ben acil şekilde doğuma gittim ve 1 gün öncesinde tamam hazır demiştim çantam doğuma 2 hafta vardı sadece alt açma bezi alıcam demiştim onuda doğduktan sonra aldık
ZeyHus33 Suhedaklync61 valla öyle nolcagi nezmn gelcegi belli olmuyor Ben 2 inci doğumunda 36 haftadaydim Nts baglanmiyorm die gittim kadın Leke var dedi Yatış verdi 1 gün boş yere açılma kan sancı su hicbisi olmadan yattım doğum yapanlarin yanında psikolejim bozuldu sabahı suni sancı verdiler doğurdum Belkide brazdaha Dayana bilirdim çünkü herhangi biseyim yoktu Yani ne olur ne olmaz hep çanta hazır olması grkyor gerçekten
Yildizt ZeyHus33 26. Haftaya girdim ve yavaştan yıkadım eksik aklıma geldikçe koyuyorum ilk oğlum 38de geldi ama yine de doğum hamilelik çok farklı süreçler başıma gelmez denilen herşey geliyor o yüzden riske atmamak en iyisi ağırlaşınca birde daha zor
Seldahilal ZeyHus33 bence hazırla derim bende kendimce diyordum 35 36 haftalarda ahzirlarim herseyini diye ama şuan 31+5 bianda ağrılarım başladı bel ağrısı kasık agrisi fln keşke dhaa once baslasaydim diyorum yürürken bile artık zorlanıyorum