Deletedmom_789 Kızlar merhaba ben şampuandır yumuşatıcıdır yani bakım deterjan setini alıcam ama hangi markayı alıcağımı bilmiyorum özellikle deterjan ve vucut spreyi kokusu hakkında beni biraz bilgilendiririmisiniz sizler hangisni tercih ettiniz???
Bbuse12 Deletedmom_789 mustela ve baby green , heaven kullandim sampuan olarak cok memnun kaldim ilk 6 ay bebek yagi gerekli degil bence nemlendirici yeterli onuda mustela aldim camasir deterjanı olarak uni baby dalin yenidoğan kullaniyorum
beyazkalp Deletedmom_789 ben şampuan ve vücut yağını johnsons baby aldım deterjan ise dalin yumuşatıcı da öyle
SrpYlmz Deletedmom_789 ben deterjan da şampuan da siveno aldım en temiz içerikli siveno , incia, ecowell var çünkü
Rabiul Deletedmom_789 mustelanın setini aldım , deterjan olarak siveno ve duru granül aldım yumuşatıcı önerilmiyor yenidoğan da
Deletedmom_789 beyazkalp ben set haline uni baby diye düşündüm ama dalinde çok güzel kokuyor ama çokta sıradan alışılmışın dışında olsun istiyorum 😂
Bbuse12 Deletedmom_789 instagramda muhendisinoglu var orada icerikler hakkinda pylasim yapiyor temiz ve kotu icerikli sampuanlari ayirmis bi bakin derim
niyetimkalpkirmamak Bana da sadece göz yakmayan şampuan önerisi 😊 eczaneden mi mağaza mı yoksa trendyol dan mı alıyım
Betus1616 Mustelanin sampuani, vücut losyonu,pisik kremini aldım yağını almadm gözenekleri tıkıyor diye. Deterjan olarak da siveno markasını tercih ettim
SrpYlmz Deletedmom_789 😁bende hamile kaldıktan sonra araştırma yaparak öğrendim canım üni baby fln içeriği çok temiz değil mustela bile öyle benim bu dediklerim tamamen bitkisel