Eceada0 Arkadaşlar 27+4 haftalık hamileyim çalışıyorum ayaklarım şişiyor bu normal mi bu haftalarda ben mi böyleyim yoksa sizde de var mı
Nazarboncuguu Eceada0 37. Haftamda şişmeye başladı benimde ama çalıştığınız için olabilir sürekli ayakta mısınız? Daha rahat bir ayakkabı tercih etseniz genelde böyle durumda 1 numara büyük ayakkabı öneriyorlar. Birde bol su içmeye dikkat edin🥰
Eko93 Eceada0 benm 30dan sonra sismeye başladı. Hele 1 2 saat full ayaktayken davul gibi oluyor. Eve gelince legene brz soğuk su falan atıp tutuyorum. Çok soğukta yapmayın usutursunuz
Oyku60 Eceada0 25 haftalık hamileyim ellerim ve yüzüm çok şisti ayaklarımi yukarıya kaldırdığında iniyor siside
Eceada0 Nazarboncuguu ya çok teşekkür ederim içim rahatladı aslında sürekli ayakta değilim ama korkutuyor böyle görünce ❤️
Alynq Eceada0 37 haftalık hamileyim ellerim ayaklarım 36 dan sonra şişmeye başladı. Çok ayakta durduğumda oluyor sonra geçiyor
Gulay_93 Eceada0 bende 27 haftalık hamileyim avm de çalışıyorum günde 8 saat ayaktayım çalışırken ondan kaynaklı 20 22 haftalık tan itibaren bacaklarım ayaklarım hep şişti sürekli ayakta kalınca normal olarak şişiyor.
Eceada0 Gulay_93 yaa sizinki daha zormuş ben oturuyorum sürekli ayakta değilim rahat terlik aldım onu kullanıyorum Allah kolaylık versin ♥️
Nazarboncuguu Eceada0 Bi anda tombiş tombiş olunca çok haklısınız 🫣 dinlenirken ayaklarınızın altına yastık koyun o da dinlendiriyor 😇
Gulay_93 Eceada0 Amin cümlemize kolaylık versin 🙃 sürekli oturmakta şişlik yapıyor arada bir kalkıp yürümeniz gerekli
Msydn6 Eceada0 normal bir şişlik mi yoksa ödem mi bu ikisini karıştırmayın gebelik zehirlenmesine kadar gidebilir çünkü takipli olun dikkat edin doktorunuzada danışın bence çünkü aşırı şişmeler genelde normal karşılanmıyor araştırılıyor
GiGi1 Eceada0 merhaba hamileliğimin 4.ayında ayaklarım şişmeye başladı ve ayakkabı giyemedim hiç doktorum magnezyum eksikliğinden dedi ve suda eritme magnezyum verdi doğuma kadar kullandım çok iyi geldi