DENIZ_55 bebosmommy korkma canim bisey olmayacak sağ saglim bebegini kucagina alacaksın panik çok yapma bebegin etkilenir onu kucagina alacağını düşün duam senle banada dua et inşallah gamileyimdir bi bebeğimi kaybettim suan süpem var inşallah sağ saglim kucağıma alırım bunda haber ver arada durumunu
burcuAy15 DENIZ_55 o zaman ilk duanı ben edeyim bizde 32 haftanın içindeyiz ama doktor baya önden gidiyorsunuz dedi bende çok korkuyorum erken gelicek diye senin de inşallah Rabbim tez zamanda kucağını doldurur güzel anne adayı❤💐
DENIZ_55 bebosmommy ediyorum canım sakin ol bizede haber ver kolay ve sorunsuz gecer inşallah dogumun❤️
DENIZ_55 burcuAy15 ya çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah razı olsun sende sağ saglim günüde saatinde bebegini sorunsuz kucağına alirsin inşallah ❤️
bebosmommy burcuAy15 panik halindeyim bilmiyorum zamanı erken değil ama erken geliyor bana bilmiyorum
burcuAy15 bebosmommy içini ferah tut annesi bu haftada gelip küvezde kalmadan evine dönen minnoşlar var Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayurlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah
asell13 bebosmommy allah yardımcın olsun canım benim sağsalim kurtul inşallah 35. Haftada doğum yapıp sıkıntısız geçiren çok kişi var hiç merak etme korkma allah yardım ediyor 😍
Ebru-29 Bu erkeklerin bekleyelim diye fikir beyan etmeleri yok mu sanki kendileri doğuracak. Belki sancı doğum durdurulurdu. Erken diye korkmayın 36+4 te doğdu oğlum 2900 gr.kuveze falan girmedi şükür. Şuan 3 aylık 7 kilo yanımda uyuyor
Brgulll bebosmommy Allah yardımcın olsun bende 35+3 üm aynı seninle dün damla şeklinde kan geldi ama sancım yok yarın sabah olmasını bekliyorum hemen gidicem hastaneye bende 🥺
yagmurrrra bebosmommy canım haber ver merak ettim 😣 benim 35de sancılarım başlamıştı açılma olmuştu 36 da doğurmuştum herhangi bir sorun yaşamadım
umutsmom20 bebosmommy hiç korkmayın bende 35+4 de doğum yaptım çok şükür oğlum yanım da kuvoze girmedi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
bebosmommy DENIZ_55 açıklık 2 parmak sancı çok değil ama düzenli yürüyorum şimdi tekrar açıklık bakılacak
DENIZ_55 bebosmommy bir an önce kolay ve sorunsuz doğumun olur inşallah sağ sahlim bebeğini kucagina alirsin inşallah evdemi çekiyorsun hastanedemi canim dualarım hep senle çömel sancin geldikçe bebegine odaklan kimseye kulak asma kendini ve bebeğini düşün ona adapte ol haber vermeyi unutma bende burda doguruyorum gibi heyecanlıyım 🥰