@acmznu çocuk düşünmeye başladığımızda ben ovulasyonda testleriyle 2 3 ay takip ettim ama yumurtlama göremedim hiç adette duzensiz oluyordum 45 60 gunde bi filan sonra Dr gittik pkos var dedi o ay adet olmamıştım adet olmam ve kistleri atmam için igne verdi Dr adetin üçüncü günüde klomene başladık bir tane yumurtam gelişmiş Dr 8mm dedi ama ben anladım zaten o ay olmayacağını yumurta küçük Dr yinede igne verdi 3 gunsonra vuruldum bir de duphaton diye bir ilaç verdi bu ilaçlar bünyede 3 ay çıkmaz 3 ay bekle dedi o ay dediğim gibi tutmadı bende sonraki ay ibrahim saraçoglunun incir havuc kurunu yaptım ovuslasyon testinde yumurtlama gördüm değerlendirdik ama olmadı sonraki ayda kuru yapmak zor geldi adetin üçüncü günü başlayıp yumurtlama gününe kadar her gün sabah akşam 1 tane kuru incir yedim üzerine 1 bardak su içtim yumurtlama takibi yapmadım daha önce yaptığım için gününü biliyordum o günlerini değerlendirdik özellikle yumurtanın catladigi gün olması önemli bunu yaptığım ay önce allahin izniyle hamile kaldım şu an 13 haftalik yani toplamda 6 ay sonra hamile kalmış oldum aslında iğnenin etkisi olduğu bilmiyorum