Alynq 21 Mayıs sezaryen ile kızıma kavuşacağım Allah’ın izniyle. Sezaryen olacağım için korse muhakkak takmak istiyorum fakat kimisi doğumdan ertesi gün hemen takılmalı diyor kimisi 1 hafta sonra kimisi 1 ay sonra. Sezaryen sonrası korse ne zaman takılmaya başlanmalı
Alyadefne Alynq sezeryan sonrası en az 1 ay bekle canım bak ne olur ne olmaz terlemesin mantar vs olur içi yara kalır. Sen doğum sonrası hemen türbent sar 1 ay öyle dolaş tek kat sar ama sıkı sar korseyi sonra düşün
yeschef-13 Alynq doktorunuz bilir olur sizin kanamanız,organlarınızın küçülme yerleşme hızı,hormonlarınız ameliyat süreciniz veya doğum.Benim doktorum normal doğumda 24 saat sonra sez olursa 1 hafta sonra her şey istenilen gibi ilerlerse başlatıyor
Sadeceanne2 Alynq şu medikal korseler var ya. Her yeri delikli onlardan var bende cırtlı. Doğum yaptığım zamanda götüreceğim doktor takma derse takmam. Ama eve gelince belli bir süre takarım. Çünkü ne kadar beklersen o kadar göbek kalıyor Rahatsız eder ise çıkarırım. Ama bazı anneler korsenin daha rahat hareket ettirdiği ile ilgili konuşuyordular geçen bir postta birde rahim 40 gün içinde topluyor kendini dikişler ini rahatsız. Etmiyor ise takarsın sende yanında götür takma derse doktor takmazsın
gdaslik Alynq normalde göbekli bir yapınız varsa en azından dikişleriniz iyileştikten sonra başlayın korse kullanmaya. Ama mesela benim hep karnım dümdüzdür doğumdan sonra da korse kullanmadım eski kiloma döndüğümde karnım yine dümdüz olmuştu.
Alyadefne Alynq tabi sıkı bağlayın tutar zaten eni küçük birşey değil ki olmadı 2 türbent birleştirin karnın tümünü kaplar korse beklemeden bu şekilde yapabilirsiniz ancak