Hbhd
Detaylı ultrasyonda hiçbir devlet hastanesinden memnun kalan görmedim çünkü 5 10 dakikay çıkartıyor özel gibi olmuyor detaylıyı hem devlette hem özelde yaptırdım devletteki 5 dakika özel muayenesi olan doktor 60 dakika baktı ben normalde Bilkent şehir hastanesi ine gidiyorum orda çok sıkıntı yaşadım bugün şeker yüklemesi için etlik şehire gittim ilgi alaka ve hastane olarak bence etlik şehir hastanesi daha iyiydi daha ilgili ve davranışları daha hoşuma gitti o yüzden orda devam etmeyi düşünüyorum aradada özele gidip muane oluyorum zaten detaylıya gelirsek daha öncesinde soran olmuştu söylemiştim özeldeki doktor gerçekten çok iyiydi yani 1 saat baktı her şeyine damarına kadar incelideler örneğin böbreğine bakıyor su kadar ml işte su haftayala uyum lu böbreğin fotosunu alıyor herseyin fotosunu ölçütlerini alıyor bana hem beneğim renkli video sunu hemde 30 40 yakın renkli fotosunu verdi giderken flaşh bellek götürüyorsun ölçümleri bütün organ vidolarını bebek resimlerini içine atıyor egemen bey 3 sayfa rapor yazıp verdi devltete gittim 1 hafta sonra tam 6 dakika sürdü bunun 2 dakikası doktoru bekledim radyolg baktı onun raporu yarım sayfa bile yok aynen söyle böbrek kalp mesane izlendi bu her ikisinede annemle gittim annem hemen çıkınca şaşırdı bumudur die durumun varsa özele bir perinatologa detaylı yaptır egemen Tolunay kendi muanensi var 3.500 4000 arası die biliyorum bu arada benim Bilkent şehir di etlik. Belki daha iyidir