Ebbruc Rbs6008 benim oğlum 26 haftalık doğmuştu, bizimde gözlerde sıkıntılar vardı aptal doktor o kadar ciddi bi şekilde kör bile kalabilir demişti ki yıkılmıştık yavaş yavaş düzelmişti sonrasında biraz zaman tanıyın zamanla düzelir inşallah
Guydu Ebbruc bize şu an için gözle ilgili gelişme devam ediyor korkmayın dediler ama sorunumuz muayene sonrası yaşanan apneler. Umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar
Ebbruc Guydu sağlıkla büyüsün tüm prematüre bebekler, zordur beklemek bilirim çok bekledim yoğunbakım kapılarında
Pembenattaniyeler Eceninanne rop muayenesini küvözden çıkmadan yapmıyorlar mı? Bnm de 31+5 te doğum oldu küvözdeki 22. Günleri kızlarımın inşallah yakında bizde taburcu oluruz.
Eceninanne Pembenattaniyeler ınsallah canım. Muayene yapılıyor ama tedavi yapılmıyor. Eger damarlar gelısmemısse sız goz dr goturup tedavi ettırmelısınz. Sormadınzmı hıc goz muayenesi yapıldımı sıkıntı varmı diye
Eminesahin1 Pembenattaniyeler rop muayenesi 28. Gün yapılıyor eğer bebeğiniz küvezden çıkmamış olursa küvezde yapılıyor çıkmış olursa siz götürüyorsunuz bize öyle demişlerdi
Pembenattaniyeler Eminesahin1 aynen dün sordum doktora ilk muayene 28. Günmüş sonra takip muayeneleri olacakmış belirli aralıklarla
Berfinnn35 Rbs6008 prematüre bebeklerde göz damarları gelmişmeyebilir çoğu yaşıyor bu durumu endişe etmeyin zamanla kendiliğinden geçiyor