eyldz44 Anneolmakistiyorum1 alınmaz mı biz 36 haftalık olduk şu an Öğrendiğim günden itibaren 4000 oksopar iğne 150lik ecopirin Protestan fitil aireten vitamin ilaçları kullandım Progestanı 16 haftaydı sanırım bıraktığımda Ecopirini 34. Haftada bıraktım İğne doğuma kadar devam… Ama tabi ard arda tekrarlayan düşüklerim olduğu için böyle bir tedbir aldık biz Siz de ne olur bilmiyorum ama doktorum ilk 4 ay hiç bir problem olmasa bile bebeğin daha iyi beslenmesi açısından en azından kan sulandırıcı hap öneriyor siz de eğer olursa sorarsınız ♥️
eyldz44 Anneolmakistiyorum1 olursun hiç merak etme ben bu bebeğim ha bugün düşecek ha yarın düşecek diye diye 36 hafta geçirdim bence güzel haberi aldığında da tadını çıkar zaman çok hızlı geçiyor dualarım seninle 🍀
eyldz44 Anneolmakistiyorum1 Anneolmakistiyorum1 bir de düzenli adete çok fazla itimat etmiyorum bu bebeğimden sonra çünkü bebeğim normalde şu an 37 haftalık olması gerekiyordu son adet tarihine göre ama doktorum güncelledi daha 5-6 haftalıkken yumurtanın ne zaman çatlayacağı çok da belli olmuyor
Anneolmakistiyorum1 eyldz44 Allah razı olsun valla 4 gündür kahve leke geldi silik test çıktı umutlandık mutluluktan ağladık ama regl oldum dün gece 😔 allahım kolaylaştırıp hayırlısıyla benı de anne sahibi yapacak inanıyorum
eyldz44 Anneolmakistiyorum1 seni çok iyi anlıyorum canım şu an sana ne söylesem boş gibi gelebilir ama inan bana eğer bir sağlık sorununuz yoksa mutlaka olacaktır stres yapma ve hemen ovülasyon testi edin
Eliffffkkkkkk Regli tarihim 21i, 2 gündür kasıklarda batma, bel ve sırt ağrısı ve akıntım geliyor, çok erken ama normal mi yoksa ben psikolojik mi bunları yaşıyorum sizce