Mery6619 Merhaba hanımlar idraryolu enfeksiyonundan korunmak için evde yaptığınız dogal bisey var mı?
Brgulll Mery6619 ben çok su iciyorum AVM cafe gibi yerlere gitmiyorum orda tuvallete girmemek için korkuyorum
Gnl54 1,5 litre suya maydonoz limon tarcin karanfil taze nane bunlari koyup gun icinde tuketmistim ve geçmişti ilkinde hep enfeksiyon oluyodu Simdi 2.de hiç olmadı çok şükür
Ebrucnbz 1 avuç dut kurusunu kaynatıp sabah akşam suyunu iç faydası oluyor birde nioli yağı var iç camiasına damlatiyorsun enfeksiyon için ben bunların çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Mery6619 Brgulll bende su içmeye özen gösteriyorum ama yinede enfeksiyona daha yatkın oluyoruz hamilelikde
Gnl54 Mery6619 asiriya kacmadikca sakincali degil butun olarak suya atin birsey olmuyor yemiceksiniz sonuçta
Tutaste_ Mery6619 yasak hamilelikte naydonoz doktorunuza gidin rahmi temizliyor Allah korusun bebeğinize bişey olur
Tutaste_ Mery6619 cahil cahil konuşmuş kardeş yemeyipsun sonuçta filan diye suyunu iciyosun zaten her ikiside zarar ha yedin ha içtin bı fark yok doktora sorun maydonoz yemeyin icmeyin
Buket1302 Mery6619 nioli yagini hamile icin onermiyolar bende de engeksiyon vardi doktor vajinanin floarasini bozuyor kesinlikle kullanma dedi
Brgulll Mery6619 benim çok az akıntım olmasına rağmen doktor 6 tane fitil verdi önlem amaçlı doktorunuza söyleyin mutlaka
Mery6619 Brgulll şuanlık enfeksiyonum yok ama Progestan fitil olarak kullanıyorum haliyle enfeksiyon kaparsam diye korkuyorum
Buket1302 Doktor ssdecr toz ilac onerdi bana suya atiyosun iciyosun yatmadan once tuvalete gitmemeye caliscaksin sabaha kadar o sekilde
kardelen54 Bence öyle maydonozmus filan öyle şeyler kullanmayın tek çözümü bol bol su ve idrarın tutmamak gunde 3 4 lt su iç dedi Dr bana içtiğim sürece de sıkıntı yok
Gnl54 Biranne_64 kendisini yemedim suya attım fazlasi tabiki tehlikeli bir dal maydonozdan ne olur ki kendi fikrim yapmayabilirsiniz tabikide ☺️
Biranne_64 Gnl54 düşük tehlikesi olan hamilelerde bir dal bile çok büyük bir tehlike. Bence sizde kullanmayın derim bol bol su için yada doktor gidin