Elfthh Kızlar kaçıncı haftadasiniz bazen sizde de sabırsızlanıyor musunuz aymi zamanda korkup nasıl geçiyor günlük aktiviteleri iz neler nasıl😍🧸
Anneeadayi3 Elfthh son bir hafta kaldı bakalım heyecan dorukta hareketlerde azaldı yarın doktor ne dicek merak ediyorum
Esmam_ela25 Elfthh son 18 gün fena bir yorgunluk bel ağrısı sancılar zor geçiyor ama bebişler için değer ☺️
Btl_akkurr Elfthh hiç bişey hazır değil hastane çantası bebek bezi ıslak mendil uygulamaya göre 35 kaldı ama mayıs 27 si yada 30 u sezeryan ağrılarım var özelikle bebek harek ettikçe canım çok açıyor bide sırt ağrım adet sancılarım var oluyor bazen
Eko93 Elfthh çok kilo aldığım için biraz nefes nefese geçiyor 😅😅 ayaklarım vs sismeye basladi çok odemleniyor bide şansıma iş yerimde asansör bozuk 3 kat çıkıyorum evimde 3 katta. Total her gün 6 kat çıkıp iniyorum yorucu yani :D sizin nasıl?
beyazkalp Elfthh evet ya nefesim kesiliyor gibi oluyor hastaneye gidip geldikten sonra hastane çantamı hazırlicam
Serendipity16 Elfthh perşembe günü sezaryen olacağım inşallah korkuyorum heyecanlıyım stresliyim bütün duygular birbirine girmiş durumda inşallah sağlıkla doğar da içim rahatlar