Gizemoztrk Haftada bebek kıpırdadıkça karnında acı hisseden var mı? Bazen çok fazla canımı yakıyor sizde de öyle mi kızlar
Mervett Gizemoztrk 29.haftamdayım aynı şeyleri hissediyorum hatta anormal mi diye düşünmeye başladım artık çünkü gerçekten canım acıyor
1bebe1meow Gizemoztrk Benim 23 haftalık biraz büyük bi bebiş ve o hareket ettikçe benim de canım çok yanıyor sancı saplanıyor sanki kasığım sağ ve sol yanlarımda da ağrı oluyor yalnız değilsin canım
Gizemoztrk Mervett evet bende aynı şekilde dün tekmesiyle karnıma sancı girdi ilk defa sancım olunca korktum doktora gittim normal dedi herkesin gebeliği farklıdır dedi ama ilk başlarda kıpırdarken hiç acı hissetmezdim demek ki büyüdükçe değişiyor yalnız olmadığıma sevindim :)
Gizemoztrk 1bebe1meow benim yeni yeni acı hissi olmaya başladı önceden acıtmazdı sizinki erken başlamış :)
1bebe1meow Gizemoztrk evet ya doktorum da detaylı ultrason sonrası bu bebek çok hareketli Allah kolaylık versin dedi 😂😂
Nisos Canının acıması normal değilmiş bende doktoruma sormuştum acı varsa iltihap vardır içerde demişti her şiddetlenirse toz yazıyım geçiriyor demişti ama benim ihtiyacım olmadı çok şükür doktorunuza bi danışın isterseniz
Gizemoztrk Nisos dün akşam gittim doktoruma normal dedi bana magnezyum kullanıyorum farklı bi magnezyum daha verdi onu kullanıcam birde ama bi problem görmedi inşallah dediği gibi normal bir durumdur
_Minik_ Gizemoztrk hangi magnezyumu önerdi acaba, rica etsem öğrene bilir miyim? Benim kullandığımda işe yaramıyor sanki
Gamze6127 32 haftalığım bazen yolda yürürken doğuracağım sanıyorum o derece baskı uyguluyor kızım ama doktorum normal dedi
ASE6154 Gizemoztrk 35+5 teyim artık ne dik oturabiliyorum ne uzanabiliyorum o kadar sert hareketleri oluyor ki 🥴
Gamzzkan Gizemoztrk ben 20 haftalığım hisseder miym acaba bilmiyorum arada kramp gibi oluyo acıyor ama gaz sancısı mi bebek hareketi mi ayırt edemiyorum ilk hamileligim
_Minik_ Gizemoztrk ben de ocean başlamaı düşünüyorum, sitrat olduğu için. Aslında bize gerekli olan da o. Bakalım o nasıl olucak