SeymaOzer0102 27 haftanın sonu 28 haftanın başların da bebeğimin hareketleri azaldı ve güçsüzleşti benimle aynı durumu yaşayan var mı? Bu durum beni çok tedirgin ediyor
busraertan11 SeymaOzer0102 korkma korkma bendede bazı haftalar aynısı oluyor o genelde bebeklerimizin keyfine bağlı birşey kendini çok yoruyorsan yorma bebegin hareketleri o yüzden de azalabiliyor
Hulo2105 SeymaOzer0102 ayy 24. Haftada benimki de bir durdu korktum arada günde 1-2 pıt yaptı ama normalde kıpır kıpırdı endişelendim ama 25. Haftaya girdim gene kudurdu. Arada oluyormuş bende burda çok okudum
SrpYlmz SeymaOzer0102 Bende 24+4 üm durmadı tamamen ama sert vuruşu yok bugün hafif hafif arada insan meraklaniyor
Aytlkya Pozisyonundan kaynaklıda olabiliyor benimki de o haftalarda çok sakindi şimdi hele akşam çok yaramaz minnoşum😍😂
Hulo2105 SeymaOzer0102 rica ederim canım insan aynı şeyleri yaşayan birilerini görünce rahatlıyor gerçekten. Ben bişey olunca forumda arama kısmına yazıyorum baktım çok yaşayn var rahatlıyorum😅
SeymaOzer0102 Hulo2105 aynn bende öyle başkaları da aynısını yaşıyorsa demekki normal bişeymiş diyorum🙃