Hlimee Zeyno_01 ben de adet söktürdü canım kullandım pcos vardı bende gecikme oluyordu hep Soğan kürü sonrası düzelmişti .
Bayraksevda Zeyno_01 benim de düzensizligim vardı 2 3 ay hamile kalmadm 10 gün falan soğan suyu denedim sonra adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim ama o mu ise yaradi baska bişey mi bilmiyorum her gun düzenli iliski denedikten sonra bu sonuc
Kbr6134 Zeyno_01 adet bittikten 3 gün sonra başladım 15 gün sabah akşam düzenli yaptım o ay hamile kaldım.
Ozbi Reglin ikinci gününden başlayıp sabah akşam aç karnına içtim. 15 gün devam ettim. Tatlı su ile taze taze yaptım. Gebelik olmadı ben de ama
Himoomm Bayraksevda ne zaman başladınız soğan suyu içmeye bende suan adetim denemek istiyorum soğan suyu kistim var ondan hamile kalamıyorum adetim de düzensiz çok araştırdım ise yarıyor diyorlar ama bilemiyorum
Zeyno_01 Himoomm ben 2 aydır adet olmuyorum deneyeceğim canim hiç bir sorun tok ama adet düzensizliği yaşıyorum adetim olsun ki yumurtlama olsun diye denecegeim
Sakineoncu Himoomm benimde kistim var canım şuan 5 aylık hamileyim kistle bir alakası yok gebeligin içini ferah tut
Bayraksevda Himoomm hamile kalmaya çalışiyordum adetim bittikten bi hafta sonra baslamistim sonraki ay adetim gecti o şekilde oldu yani zaten olacak miydi ya da sogan suyu mu fayda etti bilmiyorum ama denemekte fayda var
Himoomm Zeyno_01 benim yumurtlama oluyor ama ona rağmen çikolata kıstım olduğu için herhalde bi türlü gebelik olmuyor ya
Aksutilayda44 Zeyno_01 ovulasyon testleri kullandım takip ettim ve şuan 9 aylık hamileyim 18 gün kaldı Doğumuma
Pamiramsi Adetin bitmesini beklemelisin diye biliyorum. Rahmi temizlediği için kanamayı arttırabilir, benim bildiğim şekli adet bitince başlayıp 10 gün devam etmek. Ama görümcemin kistini geçirmedi :(
Himoomm Sakineoncu ay benim de çikolata kisti doktorlar zor bebek olur diyor ve gerçekten de olmuyor 10 aydır evliyim her ay deniyoruz ama tik yok
Himoomm Sakineoncu bu ay ilk defa adetim 4 gün gecikti normal de hep erken adet olurdum dedim herhalde kesin gebeyim 4. Gece adet oldum