Kb4576 Bu ay tutmayan arkadaşlar öbür ay neler deniceksiniz ben reglinin ikinci gününden itibaren soğan suyuna başlicam saclarimi uzatmak için kullanıyordum çok faydasını görmüştüm şimdi bebis için kullanicam 😇
Hlimee Kb4576 ben aşılama ile hamile kaldım ama şu var polikistik var Öncesinde soğan suyu içtim adeti erken getirdi( düzensiz regl görüyordum 45-60 günde anca sökülüyordum adet gelmesi benim için çok iyi olmuştu) Bi kaç ay evveli hacamat yaptırdım Sonra da hsg film çektirdim Hsg sonrası 1 ay geçti Aşılama oldu tuttu elhamdüllah ☺️ Her tuşa bastım yani 😅 Tabi hepsinin bi kerameti oldu diye düşünüyorum 🤨 Gönlünüzü ferah tutun Allah nasip ederse inşallah gününü bekliyor bence Dualarım hep isteyen tüm Muhammedi nebi ümmetine hayırlısıyla inşallah 🤲🏼
Kb4576 Zeyno_01 rahmi temizliyormuș ve yumurtalıklara faydası varmış baya Bi forum okudum baya kalan varmış bu yöntemle
lilyum_ Ben süt buharı , çörekotlu bal tarçın karışım, incir havuc suyu, ve çörekotu yağı masajını denicem. Bu ay tüm tuşlara basmayı planlıyorum. Eğer bu ay da bu kadar şeye rağmen tutmazsa diğer ay hicbiri yapmıcam. Akışına bırakcam
Deletedmom_89 2 sene çocuğum olmadı kimisi pcos dedi kimi sebepsiz dedi kimi kilodan dedi 1.71 boy 85 kg - su şekilde ilerledim 1.isyan etmedim verende Allah alanda . Rabbim beni üzmeden sağlıkla ver göz aydınlığı ver diye hep dua ettim hacet namazı kıldım önüme gelen herkese dua ettirdim . 2.temiz havaya pikniğe gittik ailem ile huzuru yakalamaya çalıştım. 3.disardan yemeyi azalttım . 4.suyu çok içtim bitki çayları içtim vitamin aldık kullandık eşim ile fındık fıstık sebze meyve tükettik . 5.HACAMAT YAPTIRDIM 3 seans ayak bilekleri 1 seans tarama . (3 seans bitiminde gebe olduğumu öğrendim ) Eşim ile Birlikte olurken çocuğu düşünmedim sadece zevkine bakıyordum. Aşkla sevgi ile 😂 7.sogan kuru yaptım