Beklenenim11 Kızlar 3 aylık bebegin her öğün 150 cc mama içiyordu ama 2-3 gündür 40-50cc yi çok zor içiyor keyfide yerinde biyeride ağrıyor gibi değil napıcam hiç bilmiyorum biberon ucunuda değiştirdim ılıkta verdim sogukta verdim ama aynı 😞
Ebruliates Beklenenim11 dikkati dağılıyor olabilir. Genelde 4. Ayda yaparlar ama kız çocukları biraz daha erken. Sessiz odada tek başınıza verin oda da dikkat çekici şeyler olmasın
Mozz Beklenenim11 4-5 ay atakları muhtemelen dikkati dağılıyor etrafa ilgilisi artıyor haliyle içmek istemiyor çok ısrar etme bence geçici bi süreç 5. Aydan sonra ek gıdaya başlayınca düzeliyolar
Beklenenim11 Ebruliates erkek çocugu evet duvara ışıklara çok bakıyor ama zayıflamasından çok korkuyorum acaba mamasınımı değiltirsem
Beklenenim11 Mozz gece uykusu kaçmasın diye karanlıkta verdiğimdede aynı durumu yaşadım bilmiyorum çok çaresizim çok korkuyorum
Ebruliates Beklenenim11 2 haftadan uzun sürerse doktora götürüyoruz genelde iştahsızlık kan alıp dep erlere bakıyorlar yada idrar verebilirsin erkek çocukta kolay koku var mı bak. Manada değişe bilirsin
Mozz Beklenenim11 bu kadar kafana takma ya toparlanması 2 ayı bulur sonra düzeliyorlar hepimiz aynı şeyi yaşadık bunlar çok normal