Aysunh Kızlar kapalıyım 37 haftalık hamileyim saçlarım kızıl renge dönmüş kumraldı sizde oldu mu yardımcı olur musunuz neden oluyor
Aryamom- Aysunh benimde kızıla döndü ve ömrümde ne sarı tonlar nede kızıl tonlar kullanmadım hiç ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebek bekleyenlerde olduğunu okudum kızım olucak benim
Zeynepduruali Aysunh canım benim de kızım olacak ve aynı şey bana da oldu, saçlarım kızıl gibi olmaya başladı değişti rengi
Aysunh Aysersanbuglem öyle bir kısa yazı okudum ama benim erkek sonra kıza döner mi diye de içime şüphe düşmedi değil çünkü 7 aydan sonra ancak cinsiyey öğrenebildik 🙁
Aysersanbuglem Aysunh benim saçlarımda dip boya yoktu sadece ombre e vardı ve bayadır boyatmadım dipler kızarmaya başladı %100 kız dedi doktor , ve bunu bi yerde de okumuştum diplerde kızarıklık olma nedeni kız bebek sahibi olucaklarda belirtiymiş
Aysunh Aysersanbuglem çok ilginç saçlarımın uçlarında var ama genel olarak aralarda kızıla hafif boyatmışımım gibi
Bebekim123 Aysersanbuglem bende bu yüzden sordum canım bende okumuştum saçta kızıllık belirtisi kız bebek belirtisi diye tabi ben inanmam bu tarz şeylere ama tutan da tutuyor işte ben inanamdığımdan olsa gerek tutmadı 😂
Aryamom- Aysunh Belki hurafedir ama doğurunca nolur yazın burdan bende çok merak ettim bende 24 haftaya kadar erkek biliyordum 24 den sonra kız olduğunu öğrendim hala şüphe ediyorum 🙈🙈😂😂
Aysunh Bebekim123 girdim canım kaç doktor gittim ilk kendi doktorum kıza benzetti ama net birşey söyleyemem dedi sonra biri erkek dedi daha kendini göstermedi taa 7 aya kadar sonra erkek dediler detaylı da da kapalıydı bacak arası
Bebekim123 Aysunh Allah Allah bacak arası kapalı diye mi kız dediler 🤦🏻♀️Nasıl saklamış şıpa ya benim de kuzenimin çocuğuna aynı şey oldu 6.ayda anladılar