Yolun sonuna geldim bende artık.Geçmiyor nasıl geçicek nasıl bitecek derken şimdi dönüp bakıyorum ne kadar hızlı geçmiş diyorum.Hamilelik çok başka bir olaymış,öyle dışardan göründüğü gibi gerçekten değilmiş.9 ay boyunca eşimden Allah razı olsun,bebekler gibi baktı bana.Toplasanız evi belki 5 kere süpürmüş silmişimdir.Her konuda hep destekçim oldu.Alttan aldı hep beni,gece saat farketmeden beni canımın istediği her yere aldı götürdü,kendi her şeyi aldı getirdi.Doğru bir eş seçtiğimi biliyordum ama doğru bir baba seçtiğimide şimdi anlıyorum.Kendi ailem yüzünden çok üzülüp ağlayıp stresli günlerim de oldu.Kendi öz anneme bile çok kırgınlıklarım var ilk 5-6 ay hiç destek olmadı bana daha yeni yeni böyle yanımda oluyor ama ben o kadar kötü günler yaşadım şuan aslında pek de değeri yok.E genel olarak da kim yanımda oldu kim olmadı hepsini gördüm.Herkese bundan sonra hakettiği değeri vereceğim.Yarın bu saatlerde güzel kızımı kucağıma almış olucam dua edin lütfen sağlıkla yanıma gelsin.Allah hepinize de tez vakitte bir avazda doğurmayı nasip etsin.İnsallah zaman herkes için su gibi akıp geçerrrrr .Güzel anneler,anne adayları 💐💐🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️🫶🏻🫶🏻