Prmdkanneee MelodyFairy Yesimdeniz myangelson Bir_nazenin01 kızlar çıktı sonucummmm 101 ciktiiii😍😍😍 Merve-metin Pamiramsi Ftrhn
Merve-metin Prmdkanneee ayyyy çok şükür 😍😍 bak biz ne dedik sana iyi düşün güzel çıkacak sonuçlar diye 🙏🏻 maşallah 🧿
Pamiramsi Prmdkanneee yaaaaaa çok sevindim canımmm Allah sağlıkla büyümesini ve güzel bir doğum nasip etsinnn maşallah
Merve-metin Prmdkanneee sağlıklı artacak betan canım hep iyi düşün teyzeleri olarak burada biz bekliyoruz canım 🙏🏻😍
ey_ber Prmdkanneee ya çok sevindim senin adına sürekli girip sayfana bakıyordum test falan yaptın mı diye sağlıkla kucağına al inslalah
Prmdkanneee Yesimdeniz Ceydanatishka ey_ber MelodyFairy Merve-metin hepinizden Allah razı olsun kızlar birbirimizi hiç tanımadan böyle destek olmanız çok sağolun ♥️
Ceydanatishka Prmdkanneee Sizin adınıza çok mutlu oldumm postlarınızı okudum bende kimyasal geçirmiştim sonra böyle 2 test yapmıştım betayı böyle heyecanla panikle bekliyordum 🥰 ne hoş duygular tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️
Prmdkanneee Ceydanatishka yaa sonraki gebeliğiniz sağlıklı mı oldu peki daha kan vermeme gerek bar mı sizce 😊