Mine-tayfun Melek1818 hamileliğimin 1. Ayında başvurdum 6 . Ayında başvurun dediler 6. Ayında aradım reddedilmiş kişiler bir daha başvuramaz dediler Mustafa Candaroğlu da 1000 tllik alışveriş kartı ve erzak kolisi verdi sağolsun
GmzAvc23 Mine-tayfun 1000 tl lik aleşveriş kartına nereden başvuru yaptınız arnavutköyde oturuyosunuz galiba
acemianneinci Melek1818 Herkes başvurabilir mi ? Yoksa durumu kötü olanlar mı acaba ? Kimsenin hakkına girmek istemem çünkü
Mine-tayfun acemianneinci herkes başvurabilir tabiki ama fakire veren yok zengine veriyorlar genelde durumunuz iyiyse size yinede çıkarsa bence durumu olmayan bir anneye sevabına verin derim ben illa vardır çevrenizde yardıma çok muhtaç anneler
Zeynepkrkytlli Melek1818 içerisinde neler vardı Ben konyadayim bebek olmadan başvuru yapilamiyo sinir oldum
Melek1818 Zeynepkrkytlli İstanbul için biliyorum diğer şehirlerde varmı içinde park beşik bez ıslak mendil hastane çıkışı bakım kutusu çanta biberon ana kucağı teflu yatagi şampuan bebek yagi
Zeynepkrkytlli Melek1818 biliyorum ben paket içeriğini sardum şehri sormadım 😂 Şehir şehir değiştiğini de biliyirum ama onu da sormadım sadece paket içeriğini sordum 😂
Rabiul Sabis_68 istanbul büyük şehir belediyesine başvuru yapılması lazım onun dışında daha küçük paketler için kendi oturduğunuz yerdeki belediyeye başvuru yapabilirsiniz
melisinmutfakblogu Melek1818 ben 7 haftalik iken başvuru yaptım evi incelemeye gelmişlerdi 20. Haftada 34. Haftada da teslim ettiler