Bahar17 Hastane ve doktor olarak çok kararsız kaldım önerilerinize açığım acil olarak fiyat bilginizde varsa çok sevinirim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum ☺️☺️
Mucizeayla Bahar17 Medical Park ta canım doktorum Rukiye gönüllü inşallah ikinci dogumumda yine orda olsun istiyorum. İki ay önce 23 demişti ikiz gebelik+5 bin ekleniyor demişlerdi fiyatını ama zam gelecekti kaç olur bilmiyorum 🫠
Seymalar Bahar17 arkadaşım iki hafta önce hayat hastanesinde doğum yaptı 21 bin tlydi memnun kaldı gayet 🙏🏻 bana daha yakın olduğu için ben de esentepeye gidiyorum gönül doyran çok iyi bir doktor tavsiye ederim muayene 800 doğum yine 21-25 arası diye biliyorum 🙏🏻 doruk hastanesini de yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı 38 bin tl epidural dahil ☺️
biranneikievlat Bahar17 Dilek Doğan Baş takipliydim ve Hayat hastanesiyle anlaşmalıydı. Planlı yarım anestezili sezaryen oldum 26.000 tl ödeme yaptık. Anestezi doktorunu ve ameliyat ekibini kadın istedim. Allah hepsinden razı olsun, her biri çok ilgiliydi. 🤲🏻🌺
btytgy Bahar17 uludağ üniversitesi özel muayeneli doçentler var ben kiper aslanda takipliyim. sezeryan 4 bin normal doğum 13 bin ilk dogum icin demişlerdi 2-3 hafta önce bilginiz olsun :)
esindogantirak Esentepe’ye doç. Dr. Tayfur bey’e gidiyorum, Şehir hastahanesinden ayrılmış bir doktor ve şahane biri. Doğumu da 30 civarı diye biliyorum, kesinlikle tavsiyemdir.
burcuAy15 Bu kadar para vermenin gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum o yüzden şehir hastanesinde yapıcam doğumunu herkes çok memnun ve özelden bir farkı yok bence
Seymalar burcuAy15 şehir hastanesinden üç haftadır randevu bekliyorum asla yok… keşke bulsak da kontrole de oraya gitsek özellere tonla para dökmesek 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mucizeayla Didar1 çok memnunum benim aradığım özellikleri taşıyor sakın naif riskli durumlarda gebeyi evhama sürüklemeyen bakış açısı var. İlk dogumumu onda yaptım bunda da ona gidiyorum 😍
burcuAy15 Seymalar her sabah alarm kurun ben 9:58 e kuruyorum 10 da randevular yenileniyor her sabah bu saatlerde denerseniz 2 gün içinde alırsınız ben bugüne kadar hep böyle yaptım hepte aldım
Ahmetemirim Seymalar ben de gece 4 gibi girdiğimde ya da gün içinde sayfayı sürekli yeniledigimde buluyordum.İptal edenlerin yerine randevu çıkıyor bir de bu şekilde deneyin insaAllah bulursunuz 👍☺️özele gidemeyenler için gerçekten şehir hastanesi şu an en iyisi
Didar1 Mucizeayla peki sezeryan mi normal mi yaptiniz dogumunuzu . Bazi doktorlar şartlar el verse bile sezeryani onerebiliyomus oyle bi durum var mi
ffckizannesi Senem alkan akalına gidiyorum doğumu jimerde düşünüyorum doktorlar birlikte şu anlık 29 bin civarı ama doğum ağustosta fiyat artacak