Nlgun_ondr Hafta da önerilen detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir misiniz yaptırmamız sakıncalı mı yoksa gerekli mi ?
kader_ozol Nlgun_ondr sakıncalı bir durum değil yapılması gereken bi işlem canım bebeğin organlarına kadar inceleniyor
Julide92 Nlgun_ondr 20.hafta detaylı için maalesef erken bir tarih. Organ gelişimi için 23 en ideal deniyor. Ben 21 de gittim bazı detaylar için ufak dendi 23 de birdaha gittim
yeni-annelik Nlgun_ondr yapılması gereken en önemli şeylerden biri 21. Ve 22. Haftaları daha çok tercih ediyorlar genelde bizde 22. Haftada yaptırdık
Nlgun_ondr Julide92 doktorumuz 20. Hafta diye söyledi randevu oluşturduk ama genel olarak yapılması gereken bir şey mi bilemedik o yüzden bilgi almak istedik
Julide92 Nlgun_ondr elbette yapılması lazım en önemli şey bence. Tüm organlara parmak sayılarını farklı bir durum varsa düzenli takibine bakılıyor. Yüzde binbeşyüz yaptırmalısın
chrysanthemum 20 de yaptırdım 18-24 yazıyordu işlem kagıdında. Doktoruma da sordum tarıhın uygun oldugunj soyledı. Sakıncası olucak bı durum yok ultrason yani sadece daha uzun suruyor organlara va bakılıyor