Kubrakstr Gizemkerem123 gebeliğimin ilk zamanlarında nil hanıma gitmiştim , akrabalarım önermişti onda doğum yapmışlardı. Ancak randevu saati gelmesine rağmen 1-2 saat bekledim her iki randevumda da bu yüzden vazgeçtim. Çok hastası var bu yüzden çok ilgilenemiyorda . Bunu bilerek gidin .
HappySibel Merhaba, ben farklı bir hastanede sürecimi takip ediyorum ama Avcılar Hospital’de devam etmeyi planlıyorum ancak doktor konusunda hiçbir fikrim yok, buraya yazdım ama sanırım kimsenin fikri yok. Bilgi alabilirseniz bana da haber verir misiniz?
Gizemkerem123 HappySibel Merhaba bir kez gittim avcilar hospital nil hanım a 35 haftalik hamileyim dogum konusunda karar veremedim doğum yapan birileri var ise yazsa keske
Gizemkerem123 Kubrakstr Evet yoğun Bi doktor peki siz şuan hangi doktora gidiyorsunuzbya da doğum yaptınız mi
Kubrakstr Gizemkerem123 Medipol Mega’da nagehan hanıma geçtim , onunda doğumları mesai saati dışında girmediğini öğrenince , 2 hafta önce Memorial bahçelievler - Aylin Tatlıadım ‘a geçtim . 35 haftalığım şuan inşallah Aylin hanımla devam edicem çok memnunum
Gizemkerem123 Kubrakstr Aynı haftadayız benim ikinci gebeliğim oğlumu bahcelievler Nisa hastanesin de doğurdum Asiye hanımda duan medipol oldu Asiye hanıma da gittim yine onu istiyorum ama yolum çok uzak kararsızım normal dogummu sizin m3dipol 19 bin fiyat verdi doğum için Asiye hanım doçent olduğu için muayne ve doğum ücreti farklı
Kubrakstr Gizemkerem123 normal doğum istiyorum , benimde ilk hamileliğim olduğu için 2-3 kere doktor değiştirdim . Tam olarak içime sinmeyince strese girdim açıkçası. Medipol de bana doktorun doğuma giricekse +9 bin ücreti var dediler onuda ödemeye razıydım ama ordaki doktorum yinede girip girmiyceği hakkında net bişey söylemekten kaçındı.
Gizemkerem123 Kubrakstr Duyguanneoluyor muhasebe ile görüşmüstum doktorun mesai dışında doğum olursa ekstra ücret almiyormus