Sumeyra94 Merhaba, adete 4 gün kala kan verdim beta hcg 2 çıktı… Hiç başına gelen var mı daha önce hep 0 çıkıyordu …
1anonim Sumeyra94 adet gününü bekle 2 yi görüp sonra gebe olduğunu öğreneni çok gördüm geç döllenme olabikiyor
myavocado Sumeyra94 malesef negatif çıkmış, 0 ve 2 arasında çok fark yok. İnşallah bir daha ki ay güzel haber alırsınız 🙏
Esrakc Sumeyra94 umit vermek istemem ama benim daha onceleri beta hcg 0.2 cikmis bi kac kez Adetime 4 5 gun kala gitmistim son seferde 0.27 oldu doktor olabilir bi yukselme soz konusu sen 3 gun sonra yine ver dedi verdim 20 cikmisti ve suan 14 haftalik gebeyim cok şükür. Ilk gebeligimde ise beta 17 iken doktor gebelik var diyemeyiz sen adetinin gecikmesini bekle demisti. Doktordan doktora bile fark var bence tabi 5 ten asagisi negatif sayiliyor sanirim o baska bi konu 😅
Mzzz Malesef 2 çıkması bir anlam ifade etmiyor sonuç negatif ama daha adetinize varmış adet olmazsanız tekrar verin
parsanasi Benim adet ilk günü 2,54 cıkmıstı daha önceleri hep 0’ dı. İki gün sonra 9,57 cıkmıstı gec döllenme olmus suan 34 haftalığız iki gün sonra yine baktır istersen
Sumeyra94 parsanasi Son bir haftadır yoğun bel ve kaşık ağrım oluyor 3 gündür falan da baldırıma vuruyor ağrı yaklaşık 5 aydır istiyoruz bebiş hiç böyle olmamıştım
Sumeyra94 1anonim inşallah güzel haberleri yorumları görünce mutlu oluyorum son 2 kaldı adete 10 gine yakın kasık ve bel ağrılarım arttı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
parsanasi Sumeyra94 Ben idrarımda ve çamaşırımda yoğun beyaz bir akıntı görmüstüm o akıntıyı ilk defa gördüğüm icin kesin hamileyim demistim icimden öylede oldu insallah güzel hayırlı haberler alırsın 🥰
Sumeyra94 parsanasi dün yoğun beyaz akıntım oldu fakat daha önce de oldu sanırım o yüzden ona anlam yüklemedim sanırım ama o etkili mi öyle akıntıyla ilgisi olabiliyor mu yaaaa🥲😍
Sumeyra94 parsanasi Desteğin için çok teşekkür ederim çok güzel bi anne olacağına eminim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌸👶😍 Belli olunca bilgilendireceğim ❤️
Sumeyra94 Esrakc Merhaba ya bi şey sormak istiyorum sizde testi erken yaptırmışsınız belirtilerden dolayı mı yoksa öylesine mi yaptırdınız benim feci bel ve kasık ağrım var da o yüzden sordum sizinde böyle şeyleriniz var mıydı