sonsuzmasalim Nergs199 bendede kestirme dediler ben kestirdim. Bebeğimin ömrünü ben değil Allahım belirler.
Dmn-rumeysa81 Nergs199 3. Kestirişim ömrümüzü tayin eden Rabbimiz benim saçım değil şu büyüklere bi he deyip geçin artık nolur
Deryakaya1802 Nergs199 ben kestirdim, kestirme falan dediler, besinler saçı uzatmak için saça gidermiş vs. Ama saça giden besinlerle bebeğe fayda sağlayan besinler bilimsel olarak farklıymış. Yani bu kanı tamamen uydurma gibi bi şey.
Nergs199 Esra7261 bana denk gelmedi böle Bı post otuzden sordum 🤔🤔🤔binada zaten saçma geliyor .buyukler gibi düşünen var mı diye yazfimm
Sofita Batil inanc bunlar dinimizde de yeri yok batil inancin. Allah verir omru ne kadar dilerse. Omrun saca bagli olmasi bu mukemmel duzene hakaret gibi geliyor gercekten.
ZehraS Nergs199 ben gecen ay kesdirdim cnm evet diyolar olmaz falan ama benim saclarim cok kotuydu cali gibi dokuluyodu asiri tariyamiyordum kesdirdim sonunda isil isil oldu saclarim dokulmede bitdi sukur.Ama anemlerden kayinvalidemlerden gizledim kesdiyimi bilseler bisuru laf ditecekler😂
Nergs199 ZehraS benimkilerde ole hatta kocamds öle kestrilmez diye tutturuyolar beni sinir ediyorlar herşeye de karisiyolarr
Kbrmrh Benimde saçlarım çoook uzun ve kestirmeyi düşünüyorum. Son 10 haftam sabredebilirsem kestirmeyeceğim ama dayanamazsam elime makas alıp kendim bile kesebilirim 😬
Nergs199 Kbrmrh benimde son 10 günüm kaldı anem de kayinvalidedr kocada kestrilmez diyip duruyorlar 😊
Kbrmrh Nergs199 benim eşim erkek kuaförü hemde 😂 yalvarıyorum bir makas at nolur diye ama yok atmıyor oda inanıyor :)
bebekteyaparimkariyerde Nergs199 bende sormuştum aynı soruyu ne kadar gereksiz olduğunu öğrendim hele bide doktora sorduğum anı unutamıyorum koskoca iki üniversite bitirmiş bir insansın bulaşan batıl inanç sahibiyim diyemezsin hakkın yok dedi aklım başıma geldi resmen.kaldı ki ben migren hastasıyım uzun saç hamileliğim boyunca kullanamam zaten ilaç kullanmıyorum sonuçta.