3_oglan_annesi Çarşamba günü kan verdim test sonucu ne zamn çıkar ayin 16 yani Perşembe günü ne randewu buldum aldım göstermek için o zamna kadar cikarmi birde cam sakura şehir hastanesi
yeni-annelik 3_oglan_annesi ikili tarama testiniz riskli çıkmadığında bu testleri pek önermiyorlar üçlü ve dörtlü testlerin en eski test olduğunu biliyorum
3_oglan_annesi yeni-annelik bn ikili yapmadm muane esnasında kan istedi yapalım işimize sağlama alalım vs diye bnde ustelemedm
Tugbacim34 @3_oglan_annesi devlet hastahanesiyse 10 günden önce çıkmıyor sonuç bilginiz olsun. Bende çam sakurada yaptırdım 10 günü geçti. Zaten oradaki doktor da bana iki hafta sonra gel demişti.
Tugbacim34 @3_oglan_annesi zatwn sizin bir hafta olmuş olacak randevu almasanız da sonuç için sabah erken saatte gitseniz bakacaklar ama dediğim gibi çıkmamış olacak. Muhtemelen muayene edip gönderirler. Bilginiz olsun
3_oglan_annesi Tugbacim34 bnde şansa erken randewu buldm belki çıkar hemen diye baklim çarşambaya kadar beklerim cikmasada iptal ederim randewumumu
Tugbacim34 @3_oglan_annesi ben iki hafta dolunca direkt hastahaneye gittim. E nabıza düşmüyor bu sonuç. Grafik olarak direk doktor ekranına düşüyor. E nabızda basit sonuçları gösteriyor. Sizde on gün dolmadan gidin bence randevusuz sonuç bakılıyor on gün dolmadan diye biliyorum
3_oglan_annesi Tugbacim34 on gün dolmadan bakılıyor ama doktr on gün snra gel ddi sonuç öle çıkar ve randewusuz bakmzlr ddi neyse duruma göre bakariz