Humannrle Sat 16 Nisan, kürtajımın 3 buçuk ayı inşallah hamileyimdir🥹 Bugün aşırı derece de ayaklarım üşüdü çoraplarda ısınmadı bende çorapla beraber yorganı üstüme çektim yeni yeni ısınıyor sizce belirti midir
sweetmom_ Humannrle benim bat 22 ama bende sizinle bekleyeyim bari😁😁 inşaallah güzel haberler alırız.
babygirl01 Humannrle bat 18 göğüs ağrım var bacaklarım sızlıyor kasıklarım batıyor geceleri özellikle. Belki de belirti aradığım içindir bilmiyorum 😂inşallah bu ay nasip olur.
Merve-metin Humannrle bat 16-17 Mayıs normalde bat 5 mayıstı ama 2 Mayıs yumurtlama 3 Mayıs çatlama gördüm göğüs ağrısı kasık ve bel ağrısı var yüzümde sivilceler çıktı birde bu sabah aşırı gaz ağrısıyla uyandım ama bunlar aynı zamanda benim adet belirtilerim de ayırt edemiyorum inşallah adet olmam test yapmıyorum gecikme olursa eğer yaparım diyorum
Humannrle babygirl01 bazen bende öyle diyorum acaba psikolojik olarak mı böyle belirti yaşıyorum 🙄 inşallah gebesindir 🥰
Humannrle Prmdkanneee ilk fotoda silik çizgi gördüm inşallah gebesindir ikinci kez test yapsana kızz 😅🥰
Prmdkanneee Humannrle ayy isteyim valla şimdi yapamam ama yarın sabah nöbetten çıkıcam o zaman yapıcam 🙈♥️
Merve-metin Prmdkanneee ayyyy canım valla görünüyor çizgi kan ver inşallah kanda da pozitif görürsün 🙏🏻😍
Humannrle Prmdkanneee bu silik çizgi damlatır damlatmaz mı oldu canım bence var gibi kan versene emin olalım 🌺
Kubra11122 Sat 16 Nisan ben dayanamadım gittim kan verdim beta hcg189 çıktı umarım yükselecek darısı sizin başınıza:)
Humannrle Kubra11122 ayyy maşallah Rabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin 🤲🏻 inşallah bizlerinde vardır canım