34busra sarikiz1  https://mutluresim.com/images/2024/05/12/zmMa1z.jpg. Bizde böyle yaptık 😅🙏
Civciv53 sarikiz1 çok güzel olmuş sağlıkla gelsin inşallah canım nerede yaptırdın acaba ? Bende böyle sade şık şeyler istiyorum ama güvenilir bir yer arıyorum
sarikiz1 Civciv53 Ben kendim Pinterest ten fikir aldım kafama göre yaptım 😅 herhangi bir yerde yaptırmadım ayrıca çok uçuk fiyatlar veriyorlar
2bebekannesi3542 sarikiz1 kullandıgın yesil yapraklar ne diye geçiyor acaba. Bende yapıyorum da kendim hosuma gitti
Ceysah Kızlar hastane çıkışımdan çok memnun kaldım instagramda tasarımfeyza sayfasına yaptırdım ilgililer ve fotoğrafta ki gibi gönderiyorlar sıkıntı yok. Ama kapı süsünü yapan sayfadan asla memnun değilim ne kadar yalancı ve terbiyesiz olunursa o kadar terbiyesizler. Onunda instagram adı bebekk_kapi_susleriimm sayfası. oradan sipariş vermeyin sipariş verdiğim ışıklı tüylü kapı süsüydü, yastık tamamen farklıydı başka sayfalardan fotoğraf alıp kendileri yapmış gibi paylaşıyorlar size de onu yollayacağız diyip kafalarına göre yolluyorlar. Zaten sipariş verdikten sonra doğru dürüst bilgi alamıyorsunuz canları ne zaman isterse o zaman yolluyorlar. İki ürününde fotoğraflarını koyuyorum.