Ezgi1212
Merhaba. Su gelişinin olup olmadığını bir testle belirliyor. Benim öyle olmuştu. Amnisure diye bir test. 21. Haftamda su sızıntısı olduğu teşhisi konuldu. Böyle bir şüpheniz varsa doktorunuzdan net geri dönüş alın gerekliyse sizi test için yönlendirsin derim. Öğrenir öğrenmez her gün havuç suyu, taze meyve suyu tükettim sürekli 25. Haftama kadar kontrolle geldim. Ama bir sabah affedersiniz altıma işer gibi gelen bir suyla uyandım. Acile gelince de suyumun çok azaldığını neredeyse hiç olmadığını söylediler. Mecburen direk hastaneye yatışım oldu. 26+ 2 deyim Şuan. Erken doğum ihtimali yüksek olduğu için bebeğin akciğer gelişimi için iğne vuruldum. Ara ara halen suyum geliyor. Halen hastanedeyim. Süreci kontrolle götürmemiz takip etmemiz gerekiyor diyorlar.
Bu durumda enfeksiyon kapmamak konusunda çok uyarıyorlar. Enfeksiyon olması çok tehlikeli oluyormuş.
Herkesin süreci farklı tabi ki. Yine de kontrolle doktorunuzla ilerleyin. İnşallah sağlıkla, kolaylıkla zamanında bebeklerimizi alırız kucağımıza