miranmiran1306 12+3 gündür hamileyim iki gündür kasıklarımda ağrılar var bıçak batması gibi bi türlü geçmiyor sabah hastaneye gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi toz falan verdi ama enfeksiyon böyle şiddetli ağrı yapar mı kıvranıyorum sancıdan bildiğiniz
hepoyleolurzaten__ miranmiran1306 Ağrı çok yapar vajinada yanma falan varmı bacaklara falan vuruyo genelde ağrı
_almirasmom miranmiran1306 benımde boleydı doktorumu. Herzaman bana yazdıgı bı antibiyotik vardı onj aldım 5. Gunum agrım kalmadı hepsı gectı gıttı
Melonka54 miranmiran1306 evet kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu agrı yapar kasıklarınıza monurol tarzı şase vermiştir son idrardan sonra icip yatın cok iyi geldigini söyleyebilirim
miranmiran1306 hepoyleolurzaten__ benim böbreğime aşırı vuruyor karnım kocaman oldu bi de 😔 idrar yaparken de kasıklarım ağrıyor
_almirasmom miranmiran1306 bactrim forte kullanıyorum sarı beyaz bır kutu sadece 1 tabletını içtim bıseyım kalmadı ben zaten hep enfeksiyon lu bırıyım nezaman kapsam hep bu ılacı alırım doktorum bunu omur boyu kullanmam ıcın vermıstı tabı enfeksiyon oldunda hamıellıktede sıkıntı yok dedı
merube miranmiran1306 toz veriyolar Sirkeli suyla yikayin devamli orayi bnmde gecmiyo fitilde bi doktor verdi digeri de onermedi 😑
miranmiran1306 Melonka54 evet onu verdi yarına iyi uyanırım inşallah, 2.5 yaşında da oğlum var ilgilenemiyorum ağrıdan çocuğumla 😔
Melonka54 miranmiran1306 aynı sıkıntıyı bende çektim bol bol su icerek ve turna yemişi de yiyerek atlattım cok sükür idrarım bakteri 140 cıkmıştı düsünün sonra bu şase , su icmek ve turna yemişi sayesinde düştü 30 lara son durum ne pazartesi baktırıcam
Melonka54 miranmiran1306 trendyoldan almıştım doğal böyle kurusu istersen faydalarına googledan bakabilirsin
Haz28 miranmiran1306 evet yapıyor o haftalarda aynısı banada oldu alttan muayene ettiler bebekte ve rahimde sorun yoktu enfeksiyondan dolayıymiş haraket edemiyordum banada toz ilaç vermişlerdi