Tugbaaayyyy Hanımlar merhaba benim memleket 8 saat uzaklıkta bayramda gitmek istiyorum ama bebeğim nasipse 13 günlük falan oluyor gitmeli miyim sizce yoksa hava değişimi falan vücut direncini etkiler mi?
Pamiramsi Tugbaaayyyy hiç bişey olmaz bacım annesi sensin, sen üşürsen üşür sıcaklardan sıcaklar ona göre ayarlarsın, gayet gidilir 😇
Pamuk Tugbaaayyyy Bence o kadarlikken gitmek daha kolay.Yedir uyut mis gibi.Simdi bizimki 3,5 aylık elde avuçta durmuyor😃😃
Nur1806 Tugbaaayyyy havalar ısınacak bebeği yolda klimaya vs.çarptırmamaya çalışın sorun olacağını sanmıyorum. Tabiii birde gittiğiniz yerde öpmelerden korumanız da önemli
seddackr Ben de merak ediyorum bunu. Ağustosta kızım olacak 15-20 günlük olunca memlekete gitmek istiyorum 1 aylığına. Yol 9-10 saat. Problem olur mu acaba
Little Bence gitmemelisin. Cunku gelip gormek isteyenler olacak birde dokunup öpecekler hic gerek yok😅 ben 4 bucuk aylikken gitmistim eve de kimseyi almamistim😅😂
Tugbaaayyyy Little hahaha bunda aklıma geldi gelen giden olur kucağa almak isterler falan eşim de pimpirikli 😅
Pamiramsi Tugbaaayyyy valla bizim akrabalarda bebek görmeye gelen kucağına almak isterse olmaz denir ayıp da değildir yani :D sizi bilemem tabi ama
Pamuk Tugbaaayyyy Ne kadar çok üzerine düşersen o kadar hasta oluyor.Benim oğlum prematüre olduğu halde hic cekinmedim,kalın giydirmedim 24 günlükken köye gittik şükür bisey olmadi.
ZeynepDuru17 Tugbaaayyyy ben gidicem bayram günü bir aylık olcak 5 saatlik yol fazla bunalmamasi için elimden geleni yaparım işte
Julide92 Tugbaaayyyy sen 10 günlük kendini toparlayabilecek misin? Bence bebeği ve kendinle ilgilen gitme derim en azından 40 günlük olana kadar.
Julide92 Tugbaaayyyy sezeryan mı normal mi? Bence bebek de küçük gittiğin yerde herkes sana sarılacak çocuğunu kucağına almak isteyecek artık yaz kış sürekli hasta olmaya müsait bünyelerimiz. Kendini ve bebeğini korumak zor olacak. Nasipse biz bayramda 15 günlük olacağız ama ben Hiç kimseye ziyarete gitmeyeceğim.
Pamiramsi Tugbaaayyyy ya git diyorum da annemler 40 gün annenin de bebeğin de mezarı açık olur ondan 40 gün lohusalıktır der. Artık hurafe midir bilemem ama 8 saat yol bebek için değil ama sizin için zor olabilir daha 10 gün olcak :(