FundaYaren Kızlar kocaeli şehir hastanesinde kaçıncı haftadan sonra randevusuz gidilebiliyordu ordan sıra veriyorlardı ? 33+3 haftalık gebeyim gitmem gerekiyor
ikibaloglanannesi qusel 40 dk sürmüştü benim Hayır isteğe bağlı tercih ediyorlar. Anestezi uzmanı hangisini istediğimi sormuştu bana
qusel ikibaloglanannesi hadi ya süper anestezi uzmanının adını hatirliyor musun bende ona giderim vakti gelince 😄😄😄
ikibaloglanannesi qusel bir sürü anestezi uzmanı var o gün kim nöbetçi ise o giriyor ameliyata. Benim erkekti.
qusel ikibaloglanannesi şunu demek istedim sezeryan öncesi anestezi polikliniğe gidip orda drla görüşüp ona göre karar verilmiyor mu anestezi cesitine. Benim ilk ameliyatta öyle olmuştu Ameliyat gününe ben bırakıp riske atamam mi olduki genel vermedi kalkar kaçarım ordan 😂😂
qusel ikibaloglanannesi benimde ilkti ama ben doğumdan günler önce anestezidenmonay alırken narkoz şekline karar verildi. Ben kesinlikle uyanık olmak istemiyorum
ikibaloglanannesi qusel beni 13 saat sancı cektikten sonra aldılar ya 😅 Ama istemiyorsaniz yapmazlar. Arkadaşım da orada oldu genel oldu kendi isteğiyle🌺