Pamiramsi Selam kızlar ben geldim yine yeniden… geçen ay hcg artmıştı hatırlarsınız belki beni 7.53 olmuştu ama sonra düşmüştü ve doktor kontrolüne gitmiştim aşılama demişti. Eşimde henüz o yola girmeye hazır olmadığımıza karar verdik ama bebek denemelerini de bırakmadık. Bu ay içimde sanki tutulacakmış gibi bir his var. Adetime 6 gün var. Bat 17 Mayıs yani ve bugün trendyoldan sipariş ettiğim testler geldi. Deneme testi yaptım ilk idrarla değil ikindiye doğruydu ve sanki çok gölge gibi var. Çıplak gözle daha pembe çizgi gibi tabi burda öyle çıkmamış ama sizce var olabilir mi ? Her sabah ilk idrarla yapıp paylaşıcam sizlerle adet olana kadar, olmazsam çalsın sazlar diyelim 😂😂
asya_aslanyrk29 Pamiramsi vala ben gördüm inşallah vardır tabi bu çizginin kaç dk da çıktığı da önemli 🥰♥️
Pamiramsi tezel-3 yeni gördüm bende trendyoldan aldım çok tatliş bakın içi açılmamış halini de atayım prefertil diye bir marka
portakalsekeri1 Pamiramsi Bende almıştım aynı marka ama malesef bende yalancı pozitif çıkmıştı inşallah seninki doğrudur
Pamiramsi tezel-3 başka markanın da aldım, geçen ay kullandıklarımı bu ay kullanmayacağım. Bütün testler pozitifti ve gün geçtikçe koyulaştı ama kanda hcg düştü :(( 7.53, 6.52, 6.02 :(( bu 3 gündeki testlerde giderek koyulaşmıştı ama
Pamiramsi tezel-3 arkadaşlarımın hep kimyasaldan sonra tutundu benimki de inşallah denemeyi yapmıştır ve geliyordur artık 😂😂 yoksa bir sonraki ay aşılamalar başlayacak :(
tezel-3 Pamiramsi kimyasaldan sonra daha kolay gebe kalınıyormuş okuduklarıma göre öyle seninde inşallah öyledir rabbim gönlüne göre versin 🌸
Pamiramsi portakalsekeri1 yaaa dur başka marka da aldım ilk idrarla o testi yapayım pazartesi gelir inşallah
portakalsekeri1 Pamiramsi İnşallah doğrudur sadece kendimden biliyorum ümitleniyor insan :) Bence pazartesi direk normal gebelik testi yap ben 4 gün kala öyle öğrendim
Pamiramsi portakalsekeri1 aaa onu da alayım dur hemen ckdkfkf eşim artık kızacak şu testlere harcadığım paranın haddi hesabı yok ya cjdnc
portakalsekeri1 Pamiramsi Sorma sorma bizim burda bir eczane buldum 15 tlye satıyor normal gebelik testi o kadar test aldıktan sonra öğrendim :D